The Light Seers Orakel 28

7 van toverstokken

Lichtprofetie : dynamische energie, beweging en groei, bescherming van uw ideeën, creatieve innovatie, voorwaartse ontwikkeling, gevoel van kwetsbaarheid, moedige verspreiding van uw ideeën, zelfexpressie

Schaduwprofetie : jezelf beschermen, aanvallen, misverstanden, de noodzaak om energiegrenzen te bouwen, jezelf aarden en beschermen, laster

Interpretatie van de Seven of Wands-kaart

Interpretatie van de Tarotkaart 7 van Wands

Kaartnaam: Lord of Valor. (Moed)

Correspondenties – lucht van vuur; brief Wauw; sefira – Overwinning.

Uitleg (algemene betekenis): Gedurfde actie in een moeilijke situatie. Met negatieve kaarten: afgunst, intrige, geheime strijd. Opkomen voor je prestaties.

Evenement : strijd tegen opkomende obstakels en concurrenten. Vecht tegen onzichtbare vijanden, concurrenten.

7 toverstokken in de lay-out (positie) voor werk. Competitieve strijd, je plek verdedigen, ‘niets persoonlijks’ (ze stalken je niet omdat je slecht bent, maar gewoon omdat je je plek leuk vond). Succes dat moet worden verdedigd en de hele tijd om uw recht op een plaats te bevestigen (inclusief kwalificerende examens, kwalificatiebevestigingen). Worstelend verstand; verborgen concurrentie. Je territorium verdedigen.

Seven of Wands in de lay-out (positie) voor gezondheid.  Hoge lichaamsweerstand. Zwakke immuniteit, verborgen ziekteverloop, problemen die zorgen baren.

The Seven of Wands in de lay-out (positie) voor relaties. Je territorium beschermen. Bedreiging van de relatie door derden: de persoon voelt zich onderdrukt of aangetast in de relatie. En vaker zal het geen rivaal zijn, maar de ouders van de partner of andere naaste mensen. Het gevoel hebben dat je je de hele tijd moet verzetten tegen intimidatie. Chantage, achterdocht, intriges en verzet tegen hen.

Seven of Wands in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Het vermogen om je mening te verdedigen tegen het publiek. Vecht tegen elke prijs voor de waarheid. Hij weet hoe hij voor zichzelf moet opkomen, zijn mening moet verdedigen, zijn positie moet verdedigen. Verdachte man in een verdedigende positie.

Seven of Wands in een lay-out (positie) van advies of waarschuwing . Tip: Ga gerust de uitdaging aan. Verdedig uw belangen.
Waarschuwing: Onderschat je vijanden niet. Deze situatie is om uw veerkracht en waakzaamheid op de proef te stellen. Je kent je vijanden niet.

Seven of Wands in een lay-out (positie) als resultaat. Het antwoord is nee. Succes met het behouden van wat er is. Je moet jezelf beschermen tegen het onbekende.

Extra’s : De afgebeelde persoon op de kaart ziet niet met wie hij vecht.

Omgekeerde  Zeven van Wands 

Uitleg (algemene betekenis): Verspilling van energie door denkbeeldige vijanden te bestrijden. De kaart is zwakker dan recht. Te veel argwaan.

Evenement : zinloze geschillen, lege klusjes, allerlei ophef. Herverzekering, constante paraatheid voor de strijd.

7 van Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Vechten tegen windmolens (vervolgingsmanie). Financiële verliezen door onjuiste verdeling van krachten. Weigering (derving) van inkomsten vanwege overmatige voorzichtigheid, ziet concurrenten waar er geen zijn.

Seven of Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor gezondheid.  Het lichaam reageert te sterk op prikkels van buitenaf (allergieën bijvoorbeeld). Overmatige bereidheid van het lichaam om weerstand te bieden. Achterdocht. Ziekte fobie.

The Seven of Wands in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor relaties. Schandaal uit het niets. Angst voor vervolging, vermoeden van ontrouw.

The Seven of Wands in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Te veel ideeën, die allemaal niet worden uitgevoerd. Een staat van angst, verwachting van een vuile truc van anderen. Onvermogen om zich te concentreren. herverzekeraar.

Seven of Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: het is beter om op veilig te spelen (het wordt niet erger). Wees maar beter voorzichtig.

Waarschuwing: achterdocht. Laat je niet meeslepen door niet-bestaande vijanden te bestrijden.

Zeven van Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als resultaat. Er is veel gedoe, maar weinig zin. Angst heeft grote ogen.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.