The Light Seers Orakel 26

5 van staven

Lichtprofetie : competitie, conflict, ambitie, uitdaging, anderen naar superioriteit drijven, brainstormen en mentale competitie, adrenaline en agressie, grenzen verleggen, dynamische energie

Schaduwprofetie : de behoefte om samen te werken, te vechten of ruzie te maken in een groep, conflict, buitensporige concurrentie, het niet volgen van de regels, de neiging om conflicten te vermijden ten nadele van zichzelf.

Interpretatie van de Five of Wands-kaart

Interpretatie van de Tarotkaart 5 van Wands

Kaartnaam: Master of Struggle.

Correspondenties – vuur van vuur; brief Yod; sephirah – Ernst.

Uitleg (algemene betekenis) : competitie, strijd (geen strijd, maar om iemands kracht te meten); de noodzaak om hun belangen in een openlijke strijd te verdedigen. Concurrentie, strijd, belangenconflicten van mensen met gelijke kansen, maar verschillende meningen.

In het scenario (positie) voor het evenement: botsing van belangen, conflict, bevrijding van onnodige dingen (als gevolg van pauzes – dat wil zeggen vernieuwing, het begin van een nieuwe). Spanning bij het uitvoeren van een taak (interne aspecten). Letterlijk een gevecht. Langdurig conflict.

5 toverstokken in de lay-out (positie) voor werk. Conflicten met collega’s, metgezellen. Meningsverschillen over fundamentele kwesties, gewelddadige conflicten met confrontaties, wanneer niemand concessies wil doen. Crisis als aanzet tot een nieuwe cyclus. Concurrentie en een poging om de regels aan te scherpen om de concurrentie te verminderen.

Vijf toverstokken in een lay-out (positie) voor gezondheid.  Strijd om het bestaan ​​(het thema strijd in het lichaam overbrengen); warmte. verergering van de ziekte; lichte verwondingen; ontstekingsprocessen.

Vijf van Wands in een lay-out (positie) voor relaties. Verduidelijking van relaties, strijd om leiderschap, rivaliteit. Conflict tussen echtgenoten, gebaseerd op rivaliteit. Italiaanse passies bij echtscheiding. Uiteenvallen van het gezin. Van huis weggaan. Op weg naar een nieuwe ronde van relaties. Een constante strijd om erachter te komen wie de baas is. Ontwikkeling door pijn, conflict. Soms is het een spelletje worstelen.

Vijf van Wands in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Interne strijd, conflict met zichzelf en de buitenwereld, zwart-wit denken. Een persoon die in conflict komt; hij heeft interne problemen, hij kan niet met zichzelf in het reine komen en lokt een voortdurend conflict om hem heen uit. Gedurfd, arrogant, tegenstrijdig, graag zijn mening verdedigen.

Vijf van Wands in een lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Advies: verdedig actief uw rechten, wees niet bang voor uw agressieve impulsen. Ga naar open conflict.

Waarschuwing: je bent te in conflict, je kunt tegenkomen. Je moet vechten met gelijken.

Vijf van Wands in een lay-out (positie) als resultaat. Het antwoord is nee. Opties (zinvol):

  • De externe omgeving verzet zich.
  • Conflicten zijn onvermijdelijk, je moet vechten.
  • Om te bereiken wat je wilt, moet je een schandaal maken.
  • De uitkomst van de zaak zal alleen worden beslist door de strijd.

Je wacht op nieuwe veroveringen door middel van agressieve acties.

Bovendien: de aas begint alles vanaf nul, en de vijf moet de positie van de vier breken om een ​​nieuwe cyclus te beginnen, dus de vijf is altijd in conflict. Vijf is de passage van een belangrijke levensles, een herziening van de bewegingsrichting.
Over de afbeelding: er is een mening dat mensen op de kaart niet vechten, maar een pentagram proberen op te tellen, of een wedstrijd houden.

Omgekeerde Vijf van Wands

Uitleg (algemene betekenis): Allemaal hetzelfde, maar in een meer trage of verborgen vorm. Problemen, ijdelheid, nervositeit. Misschien een conflict dat de vragensteller zelf niet direct raakt. Het conflict veranderde in een handgemeen; ruwe confrontatie.

Evenement : verborgen rivaliteit. Ruzies en strijd die in uw voordeel kunnen worden omgezet. Brutaliteit, schandaal, gedoofd met geweld.

Vijf van Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Vruchteloze collectieve activiteit (iedereen doet wat hem goeddunkt, uiteindelijk wordt het resultaat niet behaald). “Misoogst.” Problemen die opduiken als het werk al is begonnen: verkeerd begrepen, verkeerd gedacht, etc. Zeer zware concurrentie, invallen. Winsten komen voort uit hard werken.

Vijf van Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor gezondheid.  De strijd van het organisme tegen zichzelf. Lange en harde strijd voor herstel.

Vijf van Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor relaties. Een verborgen conflict dat niet wordt opgelost, maar verdiept. De dubbelzinnigheid van de sociale positie (niet dat hij liefheeft, of dat hij thee ging drinken; onzekerheid rekt en rekt zich uit). Niemand wil toegeven, kan het niet eens worden.

5 toverstokken in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Onvervulde behoeften, frustratie. Overmatige voorzichtigheid (angst voor conflictsituaties, hoe iets ook gebeurt). Verborgen vijandschap vermomd als beleefdheid. Brutaliteit als defensieve reactie.

Vijf van Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: vermijd het gevecht, blijf weg. Toon onbeschoftheid, wreedheid.

Let op: je positie opgeven voordat het tot een gevecht komt (het is gemakkelijker om alles op te geven, wat ergens heen te gaan en iets te verdedigen). Stop onmiddellijk.

Vijf van Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als resultaat. U wordt tegen uw wil bij het proces betrokken. Blijf uit de buurt van uitleg. Je kunt een willekeurige deelnemer worden of getuige zijn van een gevecht.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.