The Light Seers Orakel 25

4 van toverstokken

Lichtprofetie : feest, voorspoed, belangrijke gebeurtenis of mijlpaal, samenkomen van zielen, mensen die samenkomen voor een gemeenschappelijk doel, verwantschap, stabiliteit in huis en relaties, betekent soms huwelijk.

Schaduwprofetie : vergeet simpele dingen op te merken, gebeurtenissen die niet aan de verwachtingen voldoen, preoccupatie met drama, gebrek aan harmonie, zich onzeker voelen.

Interpretatie van de 4 of Wands-kaart

Interpretatie van de Tarotkaart 4 van Wands

Kaartnaam: Lord of the Finished Work.

Correspondenties zijn het land van vuur; brief Hij (laatste); Sephirah Barmhartigheid

Uitleg (algemene betekenis): het verkrijgen van de eerste resultaten. Rust en vertrouwen vinden in de toekomst. Een resultaat behalen.

In het scenario (functie) voor het evenement: beloning van arbeid. De 4 hoeken staan ​​symbool voor alle vastgoedthema’s. Het opnemen ervan kan betekenen dat de gebeurtenis die wordt aangegeven door naburige kaarten, in het nabijgelegen huis zal plaatsvinden. Samenvattend, voltooiing van de periode, cyclus.
Vier van Wands in de lay-out (positie) voor werk. Genieten van de resultaten van je werk, overwoekerd met vet. Thema van kantoor, postzegels, documenten. Hoogwaardige dure elite-constructie. Afgewerkt werk, vaststelling van het resultaat. Viering, presentatie. Het eerste goede stabiele inkomen. Kantoor.

4 toverstokken in een lay-out (positie) voor gezondheid.  positieve kaart. Stabilisatie van processen, conservatieve behandelmethoden. Geweldig, stabiel, herstel.

The Four of Wands in de lay-out (positie) voor relaties. Huishoudelijke problemen oplossen, nesten. Relaties in een stabiele fase. De eerste vruchten van samenleven: het verwerven van huisvesting, de geboorte van kinderen, gezamenlijke reizen en genoegens.

Four of Wands in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Gevoel tot traditie te behoren. Het vermogen om de sociale structuur te voelen. Tevreden met het leven, in staat om plezier te hebben en te leven met smaak).

Vier van Wands in een lay-out (positie) van advies of waarschuwing . Advies: voet aan de grond krijgen in de bezette positie, tot rust komen. Ontspan, ga naar de natuur, vier de prestatie.

Waarschuwing: gehechtheid aan het materiaal, aan de gebruikelijke positie, onwil om iets te veranderen. Neem geen nieuw bedrijf aan voordat het oude is voltooid.

Vier van Wands in een lay-out (positie) als resultaat. Het antwoord is ja. Succes. Oogst je oogst. Je zult goede resultaten hebben, vakantie.

Extra’s: materialisatie, stabilisatie, zelfs traagheid. actie binnen bepaalde grenzen. Streven naar stabiliteit en orde.

De eerste cyclus is voorbij.

Omgekeerde Vier van Wands

Uitleg (algemene betekenis) : een langdurige vakantie of een vakantie is geen vreugde, de mislukte vruchten van een bedrijf).

In het scenario (positie) voor het evenement: een langdurige rust, een periode van stagnatie. Het eindresultaat wordt niet behaald, de vakantie is mislukt.

Vier van Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Stagnatie, geen garanties. Verandering van functie, winst minder dan verwacht, mislukte presentaties.

Vier van Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor gezondheid.  Het proces wordt diep gedreven: pijnstillers nemen in plaats van kuren. Onwel voelen na vakantie; herstel gaat langzamer dan verwacht.

The Four of Wands in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor relaties. Het uitstellen van de oplossing van alledaagse problemen of een poging om alledaagse problemen niet op te merken. Ze brengen niet de verwachte resultaten. Had beter gekund.

Four of Wands in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Onvermogen om jezelf bij elkaar te rapen en ergens voor te mobiliseren. In sommige bronnen: een gevoel van onvolledigheid; een persoon die uit de meditatie is gehaald, is een ongemakkelijke toestand vanwege onvolledigheid. Wil meer, toont onvrede, gromt.

Vier van Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: vertrouw niet op een belofte. Wees tevreden met kleine resultaten; vier het nog niet.

Waarschuwing: verborgen vernietiging van de structuur, interne verbindingen. De resultaten zullen slechter zijn dan verwacht.

4 van toverstokken in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als resultaat. De implementatie is niet volledig (niet precies wat we wilden; het had meer, beter, enz. kunnen zijn). Vermoeiend plezier; niet het beste resultaat.

Bovendien: in de omgekeerde positie stort de structuur van het vierkant in: hoewel het uiterlijk misschien niet verandert, verliest het zijn stabiliteit en vertrouwen.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.