The Light Seers Orakel 24

3 van toverstokken

Lichtprofetie : gemanifesteerde energie, verwachting van de resultaten van uw inspanningen, het ontstaan ​​van kansen, zakelijke overwinningen, verduidelijking van uw ambities, continue verbetering en beweging in de goede richting, vooruitgang

Schaduwprofetie : tegenspoed komt ten einde, dromen zijn niet genoeg, angst nadert uw beweging te blokkeren, vertragingen, zakelijke verwachtingen brokkelen af.

Interpretatie van de Drie van Wands-kaart

Interpretatie van de Tarotkaart 3 van Wands

Kaartnaam: Lord of the Affirmed Force (gevestigde (neergezonden) macht)

Correspondenties – lucht van vuur; brief Wauw; Sephira – Geest

Toelichting (algemene betekenis) : snelle groei, succesvolle ontwikkeling van het plan. Het idee krijgt een richting waarin het zich gaat ontwikkelen. Het idee krijgt concrete vorm. Vestigen in nieuwe gebieden, een droom realiseren.

In het scenario (positie) voor het evenement: een reis, communicatie met buitenlanders. Nieuwe ontdekkingen, nieuwe kennissen; praktische toepassing van hun middelen.

Drie van Wands in de lay-out (positie) voor werk. Ontwikkeling, verovering van nieuwe ruimtes. Wederzijds voordelig partnerschap dat wederzijdse ontwikkeling bevordert. Het begin van winstgevende langetermijnprojecten (reserve voor de toekomst). Zakenreizen, handel, inclusief shuttle. De snelle bouw van goedkope, maar niet erg goede woningen (Chroesjtsjov, tijdelijke huisvesting). Kennis en documenten in het systeem brengen, kennis toepassen in de praktijk.

Drie van Wands in een lay-out (positie) voor gezondheid.  Over het algemeen gunstig. Maar als er een ziekte is, spreekt het van zijn snelle ontwikkeling. Consistente diagnostiek, complexe behandeling is noodzakelijk.

3 toverstokken in een lay-out (positie) voor relaties. Sterk, perspectief, perfect ontwikkelend. wederzijds belang. Relatie. Die energie geven, iets stimuleren. Gebaseerd op gemeenschappelijk zakelijk belang, familiebedrijf. Sterk en veelbelovend, maar zonder veel gevoel.

Drie van Wands in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Ondernemend, samenwerkend. Nieuwsgierig, ondernemend.

Drie van Wands in een lay-out (positie) van advies of waarschuwing . Advies: handelen, ontwikkelen, nieuwe gebieden bezetten, de situatie veranderen, gaan. Nieuwe stappen zetten, orde op zaken stellen.

Waarschuwing: de stroming is zo sterk dat deze er niet uit zal komen. Haast u niet te veel naar het nieuwe, maak uw acties minder “zakelijk”.

Drie van Wands in een lay-out (positie) als resultaat. Antwoord: ja. Alles is in ontwikkeling. Krijgen wat je wilt. Je doet een kleine ontdekking.

Daarnaast: het begin van ontwikkeling, dynamiek. Activering van creativiteit, zelfbewustzijn. In sommige gevallen kan het betekenen dat het de weg van het lot is, het kan niet anders.

Omgekeerde Drie van Wands

Toelichting (algemene betekenis): Vertraging in uitvoering. De ontdekking van wat al open is, het gebrek aan dynamiek, ontwikkeling.

In het scenario (positie) voor het evenement: de oplossing van het probleem of de reis wordt uitgesteld. Hulp met een egoïstisch doel (volgens sommige bronnen). De situatie “We bellen u” of “kom morgen”. Een terugkeer naar een onderwerp, de ontdekking van nieuwe details in een oude situatie.

Drie van Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Ideeën ontwikkelen zich niet zoals we zouden willen (niet daar, niet op deze manier en niet met die). Moeilijkheden bij het handelen, het ondertekenen van contracten. Meerdere doorverkopen van hetzelfde item, teruggave van het item aan de vorige eigenaar na een complexe reeks gebeurtenissen.

Drie van Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor gezondheid.  Trage processen die chronisch worden. De persoon is niet erg ziek, maar hij kan ook niet normaal leven. Chronische cyclische ziekten.

Drie van Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor relaties. Inconsistentie in acties. Een samenwerking waarin je niet vrij bent. De situatie waarin ze tegen de minnares zeggen: ik ga zeker trouwen, alleen de kinderen zullen opgroeien, de vrouw zal beter worden, enz. Een poging om de relatie op te frissen, om met nieuwe ogen naar de partner te kijken.

3 toverstokken in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Niets doen, uitstellen tot morgen, een soort oneerlijkheid. Hij weet met zijn kennissen of verhalen over vroeger te schitteren in de samenleving.

Drie van Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing . Advies: wacht. Laat de remmen los. Probeer nieuwe tinten te vinden in de oude situatie.

Let op: allerlei vertragingen, onzekerheid in beslissingen. Laat u niet misleiden door de schijn van nieuwigheid.

Drie van Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als resultaat. Je krijgt niet wat je wilt. De situatie blijft hangen, maar kan desgewenst worden overmeesterd (er is geen “nee” tegen u gezegd). Er komt geen nieuw, er zit geen of weinig beweging in.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.