The Light Seers Orakel 23

2 toverstokken

Lichtprofetie : je toekomst plannen, vooruitgang boeken, activeren, kansen, kiezen tussen je comfortzone en nieuwe avonturen, het huis verlaten

Schaduwprofetie : onzekerheid over de toekomst, angst om de volgende stap te zetten, het gevoel vast te zitten in het verleden, zorgen te maken over iemands capaciteiten.

Interpretatie van de Two of Wands-kaart

Interpretatie van de Tarotkaart 2 van Wands

Kaartnaam: Lord of the Dominion (Power)

Correspondentie – water van vuur; brief hij; Sephira – Wijsheid (Binah)

Toelichting (algemene betekenis): een combinatie van activiteit en passiviteit. Correleren van het idee met de situatie (realiteit). Napoleontische plannen, richtingskeuze.

In het scenario (positie) voor het evenement: ontwikkeling van plannen, toelating tot studie, voorbereiding op een nieuwe activiteit. Interesse in wetenschap. De noodzaak om een ​​strategie te kiezen, een poging om macht toe te passen.

Twee van Wands in de lay-out (positie) voor werk. Kaart van succesvolle handel. Ontwikkeling van een strategie, ontwikkeling van een plan. Contacten leggen met partners. Plannen maken, aansturen, situatie wegen, vergunningen verkrijgen. De winst komt overeen met de geleverde inspanning.

Twee van Wands in een lay-out (positie) voor gezondheid.  Evenwichtige kalme toestand. De noodzaak om de juiste behandelmethode te kiezen, een strategische benadering van de ziekte.

The Two of Wands in de lay-out (positie) voor relaties. Nadenken over plannen voor de toekomst. Constructieve samenwerking, rustige unie. De noodzaak om te overwegen of de relatie moet worden voortgezet; keuze uit meerdere ventilatoren.

2 toverstokken in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Een persoon met ideeën, verlangens, ambities, die op zoek is naar een compromis met andere mensen. Ambitieus maar verstandig; houdt van kiezen en plannen maken, een goede strateeg.

The Two of Wands in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Advies: breng de situatie en uw capaciteiten in verband. Stop en kijk rond.

Waarschuwing: de ezel van Buridan. Besluit al iets. Denk niet lang na, stop niet lang.

De Two of Wands in de layout (positie) als resultaat. Het antwoord is onzeker. Nieuwe ervaring opdoen. Het kan betekenen dat de situatie zich stabiliseert. Voordat je een splitsing in de weg bent, een kruispunt.

Omgekeerde twee van toverstokken

Toelichting (algemene betekenis): Potentiële kansen worden mogelijk niet gerealiseerd. Spanning. Afhankelijkheid van iets. Onwil om de situatie te begrijpen, willekeurige actie.

In het scenario (positie) voor het evenement: moeilijkheden, vertragingen, downtime. Moeilijkheden bij het kiezen van volgende stappen.

Twee van Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Stagnatie na een goede start. Gebrek aan een algemene ontwikkelingslijn, willekeurige acties, spontaan zakendoen (zonder plan), weinig geld.

Twee in de omgekeerde positie van toverstokken in de lay-out (positie) op gezondheid.  Onbalans in het lichaam. In sommige bronnen – pijn. Wisselende conditie, behandeling met wisselend succes, stemmingswisselingen.

2 in de omgekeerde positie van de staven in de lay-out (positie) voor relaties. Teleurstelling, wederzijds onbegrip, verlies van vertrouwen. Kan niet dezelfde taal spreken. Relaties ontwikkelen zich met wisselend succes. Van links naar rechts gooien.

Twee in de omgekeerde positie van de toverstokken in de lay-out (positie) voor het psychotype van een persoon. Blues. Onvermogen om hun acties te correleren met die om hen heen. Gebrek aan initiatief. Man van humeur, besluiteloos; handelt zonder na te denken.

Twee in de omgekeerde positie van toverstokken in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Tip: Match wensen en kansen. Niet alles is te berekenen, maak geen plannen.

Waarschuwing: je voelt de situatie niet, navigeer er niet doorheen. Je intuïtie is misschien niet genoeg om verder te gaan.

Twee van Wands in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) als resultaat. Het idee zal niet het verwachte resultaat opleveren. (Uw idee van de situatie komt niet overeen met de werkelijkheid.)

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.