The Light Seers Orakel 21

21 – Wereld

Tarot van de Lichtziener – Wereld

Lichtprofetie: voltooiing, vreugde, heelheid, prestatie, happy end, overvloed, succes, nieuwe niveaus van bewustzijn. Letterlijk de wereld rondreizen.

Schaduwprofetie: tijdelijke oplossingen vinden, behoefte aan afsluiting, noodzaak om door te gaan, focus op onvoltooide taak, vertraging in plannen, onvervulde dromen.

Gefeliciteerd, je bent zover gekomen! Een groot project of een grote periode in je leven loopt tot een goed einde en het is tijd om te genieten van de zoete nasmaak van succes. Als je er nog niet helemaal bent, neem dan deze kaart als een teken dat je op de goede pughi zit. Stap bewust in de ascentie-energie van de wereld en verwelkom als je innerlijke spirituele landschap samensmelt met je uiterlijke realiteit. Blijf gefocust als je volwassen bent. Blijf vastberaden en zie de magie aan het einde van een lange reis, want het is tijd om je laatste stappen te voltooien en de cyclus te voltooien. Zelfs in de schaduw is de wereld een positieve kaart die gelukzaligheid en gelukkige eindes aangeeft, met tonnen positieve energie onderweg!

Interpretatie van de wereld

Interpretatie van het Grote Arcana Wheel of the World

Algemene betekenis: Wijsheid, kennis, studie, aanvulling van de informatiebank. Kennissen, verre (buitenlandse) reizen. Verwerven van vaardigheden, ervaring in communicatie. Nieuwsgierigheid. Nieuwsgierige dingen in het leven. Het leven in een nieuw perspectief, vanuit een ander gezichtspunt.

Meditaties, binnenkomst in het ISS.

De wereld is in de lay-out (positie) voor werk. Zeer zakelijk vriendelijk. Verbindingen, uitbreiding van de scope van werkzaamheden i.v.m. buiten de gebruikelijke kaders treden (ook buitenland).

Er zijn potentiële kansen om de invloedssfeer of kring van partners uit te breiden.

Mogelijkheid om uw activiteiten te diversifiëren. Kan praten over een onderneming die zich met allerlei zaken bezighoudt (hypermarkt).

Veel vacatures, kansen waaruit het moeilijk kiezen is.

Talloze hobby’s.

De wereld is in afstemming (positie) op het gebied van gezondheid.  Normale gezondheid, maar in combinatie met Dood kan de Gehangene de dood bevestigen.

De wereld is in afstemming (positie) op relaties. Focus op één persoon, onderscheid hem van de rest, aandacht. Vriendelijkheid, sympathie. Soms kan het gaan over het verkleinen van de kennissenkring, afscheid nemen van iemand.

De wereld in afstemming (positie) op het psychotype van een persoon. Nieuwsgierigheid, eruditie, de wens om hun kennis aan te vullen. Zulke mensen worden vaak ‘intelligente hulpsheriffs’ onder nominaal domme bazen. Ze zijn moeilijk te ontcijferen. aangeboren artistiek vermogen. Ze zetten graag experimenten op zoals “laten we het eens proberen”.
Vaak komen ze een misverstand tegen, wat leidt tot instortingen, dronkenschap, in de verdediging gaan, tot onbeschoftheid.

De wereld staat op zijn kop in de uitlijning (positie) van advies of waarschuwing. Studie (situatie, bronnen, naslagwerken, nieuwe informatie). Maak nieuwe kennissen. Ga naar cursussen, naar de bibliotheek, wend je tot andere kennisbronnen.

Studiereizen.

Waarschuwt voor de noodzaak om kennis aan te vullen, het gebruikelijke gezichtspunt uit te breiden, nieuwe technieken en methoden toe te passen.

De wereld in de layout (positie) als resultaat. Ja – op de vraag over reizen, kennis opdoen.
Ja, maar – op specifieke vragen (zal ik zus en zo iets vinden, houdt hij van me …)
Het kan fungeren als een karmakaart (haalt alles uit vorige levens). Maar in directe vorm betekent het dat een persoon ze met succes overwint: hij maakt zich geen zorgen over fouten uit het verleden, maar leert ervan.

Zal het werken?  Er is niets om je zorgen over te maken.

Wat ligt ten grondslag aan onze relatie?  Er is niets om je zorgen over te maken.

Magie in mijn leven?  Er is niets om je zorgen over te maken.

Wat is mijn gezondheidstoestand? Er is niets om je zorgen over te maken.

Wereld op zijn kop

Algemene betekenis: zekerheid.

De wereld staat op zijn kop in de lay-out (positie) voor werk. Banden verkleinen, de reikwijdte van activiteiten van het buitenland naar Rusland overbrengen, meer zeer gespecialiseerde zaken. Dit betekent geen financiële schade. De uiteindelijke keuze van de werkplek uit vele opties. Doelgericht werken in één richting, in één project, op één plek.

De wereld staat op zijn kop in de lay-out (positie) voor de gezondheid.  Kan de dood niet betekenen. norm voor deze persoon. Ik ging op dieet, stopte met roken – ik besloot maatregelen te nemen om mijn gezondheid te verbeteren.

De wereld bevindt zich in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor relaties. Focus op één persoon, onderscheid hem van de rest, aandacht. Vriendelijkheid, sympathie. Soms kan het gaan over het verkleinen van de kennissenkring, afscheid nemen van iemand.

De wereld bevindt zich in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor het psychotype van een persoon. Attent, verzameld, gefocust.

De wereld staat op zijn kop in een lay-out (positie) van advies of waarschuwing . Verstrooi niet, maak een keuze, focus op één ding.

De wereld bevindt zich daardoor in een omgekeerde positie in de lay-out (positie). Het antwoord is “ja, maar” (reserveringen in aangrenzende kaarten) Geeft de enige juiste oplossing aan. Nee – op de kwestie van een reis naar het buitenland.

De combinatie van de grote arcana met de wereld

Wereld + Duivel = jaloers. Iemand is jaloers op je voor succes. Maar als hij zich in een omgekeerde positie bevindt, zullen zijn intriges tot niets leiden.

Wereld + Toren = overzicht. Een onaangenaam incident als gevolg van uw onbezonnen woorden of daden.

Wereld + Ster = goede promotiekansen. Veel succes in zaken.

Wereld + Maan = veranderingen in het lichaam. De ziekte is onaangenaam, maar niet te lang.

Wereld + Zon = Ontmoeting met een goed persoon, hij zal je accepteren en je opwarmen. Vertrouw hem, maar houd het meest geheim voor jezelf.

Vrede + Rechtbank = proces (niet noodzakelijkerwijs gerechtelijk – het kan de rechtbank van anderen zijn). Als de wereldkaart recht en rechts ligt, heb je geluk aan jouw kant. Als de Wereld na het oordeel uitvalt, heb je een weg met een gerechtelijk doel.

Wereld + Fool = Doelwit dat je ontging. Het is beter om voor eens en voor altijd van illusies af te komen.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.