The Light Seers Orakel 20

20 – Oordeel

Tarot van de Lichtziener – Oordeel

Lichtprofetie: zelfrealisatie en begrip, spiritueel ontwaken, verlossing, vertrouwen in de waarheid van iemands intenties, volledige transparantie, opening van de geest.

Schaduwprofetie: Twijfel aan jezelf achter vele maskers, de behoefte om het schaduwaspect van het verleden los te laten, de afwijzing van iemands ware aard of essentie.

Je hebt anderen beoordeeld en bent zelf beoordeeld, en nu ontwaak je tot het besef dat de enige goedkeuring die er echt toe doet, die van jezelf is. Doe je alles wat je kunt voor anderen en jezelf? Het is tijd om van negatieve façades af te komen – maskers na maskers af te werpen. Het lijkt misschien riskant, maar zo’n diepe daad van zelfacceptatie zal je absolute essentie vrijmaken – je bent licht, schaduw, materie en bewustzijn, en je bent een wonder. Waarom verberg je dan je ware aard voor de wereld? Er is geen manier om je volledige potentieel echt te begrijpen totdat je open en eerlijk bent met je eigen hart… Zonder oordeel. Enorme zelfvergeving is vereist om uit te breiden en te ontwikkelen. Vergeef je mooie ziel. Accepteer je mooie hart. Wanneer je dit doet, beantwoord je bewust de roep van je hogere zelf.

Interpretatie van Het Laatste Oordeel

Interpretatie van het Grote Arcana Wiel des Oordeels

Algemene betekenis: kan zinspelen op rechtszaken zonder de uitkomst ervan te vermelden. Soms symboliseert het gewoon familie. Vergelding.

Het laatste oordeel in de lay-out (positie) voor werk. De noodzaak om een ​​verantwoorde beslissing te nemen. Een situatie die noodmaatregelen vereist (negatief of positief – omliggende of extra kaarten zullen worden gevraagd). Belangrijk gesprek, ontmoeting. Examen, proef.

Zowel opname als ontslag uit het werk.

Het Laatste Oordeel in de afstemming (standpunt) op gezondheid.  Crisisstaten. Operaties (advies om ze uit te voeren) Kan arcana vergezellen, sprekend over de dood.

onverwachte diagnoses. Aanvallen van chronische ziekten.

Het Laatste Oordeel in de afstemming (positie) op relaties. Huwelijk, echtscheiding – wettelijke registratie van relaties. Serieuze gesprekken, uitleg (vaststellen van het feit van het nemen van een beslissing.)

Het laatste oordeel in de afstemming (positie) op het psychotype van een persoon. Verantwoordelijk, serieus. Neiging om regelmatig te zijn. Altijd gelijk, onmogelijk te betwisten. Ze houden ervan onnodige dingen weg te gooien en de rest in de schappen te leggen.

Er zijn leiders, vaak informeel. In staat om andere mensen te bewegen naar een carrière, naar een doel. Op zichzelf worden dezelfde criteria toegepast als op anderen.

Het Laatste Oordeel in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Neem de zaken serieus. Ga naar een serieus gesprek. Zelden – zoek hulp bij autoriteiten, justitie.

Het Laatste Oordeel in de layout (positie) als resultaat. Antwoord ter zake. Waarschuwt vaak voor noodlottige momenten.

Ja, maar het kost wat moeite. Je kunt niet werkeloos toekijken. Of “ja” op vragen over het hervatten van iets dat al eerder is gebeurd.

“nee” – op de vragen “zal het mogelijk zijn om een ​​proces, operatie, enz.” te vermijden.

Zal het werken?  Op de een of andere manier zul je het ermee moeten doen.

Wat ligt ten grondslag aan onze relatie?  Deze relatie zal een stempel drukken op je leven.

Magie in mijn leven?  Deze kaart is niet gerelateerd aan huishoudelijke magie.

Wat is mijn gezondheidstoestand? Opsommen. Leef alsof elke dag je laatste is.

Rechtbank ondersteboven

Algemene betekenis: vertragingen bij het oplossen van het probleem. Geen drastische wijzigingen. Een waarschuwing dat de onvermijdelijke beslissing (uitkomst) van de zaak in het verschiet ligt.

Het Laatste Oordeel in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Betalingsachterstanden. Er gebeurt niets bijzonders in deze periode. Vaste baan (blijvende werkloosheid).

Het Laatste Oordeel in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op gezondheid.  Waarschuwt dat er een ziekte is die plotseling gevaarlijk kan worden of complicaties kan geven. Aanleg voor hartaanvallen, beroertes. Soms kan het de mogelijkheid van een tweede of een andere operatie betekenen.

Het Laatste Oordeel in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op relaties. Langdurige verkering, echtelijk dagelijks leven.

Het Laatste Oordeel in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing . Overhaast geen beslissing, neem de tijd, vermijd acute situaties. Het ontdekken van de omstandigheden speelt misschien niet in de hand, waardoor u van plan verandert. Haast u niet met de operatie (andere abrupte acties)

Het Laatste Oordeel in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) als resultaat. Het antwoord is in betekenis: alles wordt uitgesteld, alles duurt, er verandert niets.

De combinatie van de grote arcana met het oordeel

Oordeel + Kracht = gezondheidsbevordering. Als je ziek bent, word je beter. Een positieve oplossing voor gezondheidsproblemen.

Oordeel + Gehangene = Je zult moeten wachten tot de voorwaarden rijp zijn voor de vervulling van je verlangens. Maar je kunt niet passief wachten. U moet alles in het werk stellen om de voorwaarden voor de komende veranderingen voor te bereiden.

Oordeel + Dood = niet de gunstigste verandering in uw omstandigheden. Iets onzichtbaars en dodelijks nadert u en kan uw leven ernstig schaden.

Oordeel + Matigheid = geen haast! Stel een paar dagen uit wat je morgen van plan was te doen. En je zult zien hoe deze kleine vertraging al je omstandigheden gunstig zal beïnvloeden.

Oordeel + Duivel = wees nederig! Overmatige verwaandheid schaadt u in de ogen van anderen. Sommigen zullen gewoon glunderen, kijkend naar de onaangename situatie waarin u zich bevindt. In deze omstandigheden moet u de pijn niet in uzelf houden, maar de hulp van anderen inroepen.

Rechtbank + Toren = problemen met de wet, wetshandhaving of belastingdienst. U kunt geen rechtszaken beginnen, en als er al een rechtszaak aan de gang is, stel deze dan zo lang mogelijk uit.

Oordeel + Ster = gunstige samenloop van omstandigheden. Het is uiterst belangrijk om een ​​juiste inschatting te maken van de situatie en dan zal de ster van hoop zeker voor u schijnen.

Oordeel + Maan = enige schade in verband met water. Niet per se overstromingen of verdrinking, maar bijvoorbeeld hevige regen of slecht weer zal uw tuin, buren die u hebben overstroomd, beschadigen …

Oordeel + Zon = Weg uit de impasse. Je zult ineens begrijpen hoe je een oplossing voor een bepaald probleem kunt bereiken en dit zal je veel geluk brengen.

Oordeel + Vrede = volledige controle over de situatie. Het lot zelf begunstigt uw onderneming. Je voelt volledige harmonie met je omgeving en beweegt vol vertrouwen naar het beoogde doel. De spanning zakt, er komt een gevoel van vrede.

Oordeel + Nar = stroomstoring. Het vonnis van het lot veroorzaakt een emotioneel protest. Deze emoties worden voornamelijk veroorzaakt door de plotselinge verandering in de levensomstandigheden. Je hebt rust nodig zodat emoties verdwijnen en de helderheid van denken wordt hersteld.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.