The Light Seers Orakel 2

2 – Hogepriesteres

Tarot van de Lichtziener – Priesteres

Lichtprofetie: dromen, krachtige visioenen, paranormale vermogens, toeval, meditatie. Introspectie, intuïtie, spirituele ervaring

Schaduwprofetie : Geheimen, roddels of leugens, samenzweringen, angst voor intuïtieve vermogens, onoplettendheid voor de innerlijke stem.

De priesteres staat op de rand van de koninkrijken van deze wereld en de andere wereld, ze opent de sluier. Heilig begrip en diepe wijsheid stromen nu naar je toe, en om het te verwerven, moet je je intuïtie afstemmen en je gedachten onderdompelen in het rijk van het onderbewustzijn. De taal van het onderbewustzijn wordt onthuld door middel van metaforen, in een droom of als oude herinneringen die zinvol worden. Let op de afstemming van gevoelens, eventuele knagende gewaarwordingen dat je een verkeerde afslag hebt genomen en de diepgewortelde gevoelens die je nu in een nieuwe richting duwen.

De goddelijke fluistering die uit je ziel komt, is een belangrijke boodschap voor jou. Het pad naar het mysterieuze rijk van de priesteres en je bewuste begrip van de tekens loopt via je eigen stille introspectie.

Interpretatie van de  Priesteres (paus)

Interpretatie van de grote Arcana-priesteres

Algemene betekenis: rivaal, heks, kwaadwillende. Een moeilijk te benaderen meisje. Een zaak die je niet weet te benaderen. Misschien een onverwachte, onvoorziene oplossing voor het probleem.

Kan duiden op de aanwezigheid (of noodzaak) van magische invloed.

De hogepriesteres is in de lay-out (positie) voor werk. Duisternis, onzekerheid, dualiteit. De vraag wordt niet exact gesteld of er zijn meerdere oplossingen. Het moet in meer detail worden overwogen.

Vaak wordt de kaart uitgespeeld als nieuwe kennis en vaardigheden, neem je een baan, dan kunnen er bijvoorbeeld bijscholingscursussen volgen.

De hogepriesteres in de lay-out (positie) over gezondheid. De persoon is niet gezond. Verborgen of verkeerd geïdentificeerde ziekten. Kan wijzen op de effectiviteit van magische diagnostiek.

De hogepriesteres in de lay-out (positie) over de relatie. Achterdocht, onoprechtheid. Misschien kunnen mensen zich niet voor elkaar openstellen, ze zijn ergens bang voor. Jaloezie.
Liefdespreuken en andere magische effecten op relaties zijn mogelijk.

Een mysterie, een raadsel, een soort omissies, maar tegelijkertijd loopt er een soort dunne draad tussen het paar. Dit is niet alleen een passie – het is iets meer en niet altijd duidelijk.

Als het in een scenario op een man valt, kan dit een ontmoeting met een liefhebbende vrouw betekenen (en ze zal verre van een lam zijn). Grilligheid en impulsiviteit van de acties van een vrouw.

De hogepriesteres in de lay-out (positie) over het psychotype van een persoon Geheimhouding, achterdocht. Sterk ontwikkelde intuïtie.

De hogepriesteres in de opstelling (positie) van de raad. Vertrouw op je intuïtie, laat je niet alleen leiden door de rede. Update informatie, verduidelijk de situatie.

De hogepriesteres in de lay-out (positie) van de waarschuwing. De situatie is niet zo eenvoudig als het lijkt. Er zijn andere oplossingen.

De hogepriesteres in de opstelling (positie) als resultaat. Onzekerheid “zei oma in tweeën” (je moet naar extra kaarten kijken of een extra uitlijning doen). Er is informatie die de vragensteller achterhoudt of waar hij geen rekening mee houdt.

Priesteres in omgekeerde houding
Algemene betekenis : verduidelijking van de situatie. Een situatie waarin u een onafhankelijke beslissing moet nemen (meer precies, kiezen uit meerdere beslissingen). In tegenstelling tot een rechte lijn is de situatie duidelijk.

De hogepriesteres in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. De komst van nieuwe informatie. Verbindt zich tot het nemen van een beslissing. Op het werk – de paden zijn al bepaald, u kunt kiezen.

De hogepriesteres in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op gezondheid. Crisis, maar geen gevaarlijke situatie. Het kan de aanwezigheid van een magisch effect betekenen.

De hogepriesteres in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) op de relatie. Geheimen werden onthuld, de situatie werd opgehelderd (het is noodzakelijk om te controleren, maar meestal is alles zo duidelijk dat de vraagsteller zelf zal begrijpen wat hij moet doen).

De hogepriesteres in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. doe wat je doet. Zelf beslissingen nemen. Overweeg andere opties.

De hogepriesteres in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) als gevolg. Uitkomst is niet duidelijk. Kan advies bevatten om verschillende oplossingen in meer detail te overwegen.

Zal het werken?  De omstandigheden van de ontwikkeling van de zaak vereisen een serieuze analyse en verificatie.

Wat ligt ten grondslag aan onze relatie?  De priesteres is een vrouw van de nacht, maar maagd. Nachtelijke relatie, maar niet seksueel.

Magie in mijn leven?  Een duidelijke indicatie van de aanwezigheid van magie – het is noodzakelijk om de aard ervan te achterhalen.

Wat is mijn gezondheidstoestand? Mogelijke problemen in het urogenitale systeem, psychische stoornis.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.