The Light Seers Orakel 19

19 – zon

Tarot van de Lichtziener – Zon

Lichtprofetie: vreugde, inspirerend succes, overvloed en zelfrealisatie, levendige creativiteit, positiviteit, liefde, droom die uitkomt, innerlijke schoonheid, ja-kaart.

Schaduwprofetie: vertragingen. Negatief denken, twijfel aan jezelf of gebrek aan vertrouwen, de behoefte om weg te komen van negatief denken en inspiratie te vinden.

De zon geeft leven aan alles wat ze aanraakt. Helder schijnend, verlicht het het pad van liefde naar harmonie en overvloed. Dit is een kaart van vreugdevolle viering en plezier, positief en succes! Verwacht gelukzaligheid en wees klaar voor inspirerende prestaties op basis van radicale positiviteit en vrijgevigheid. Laat anderen zich koesteren in de warmte van de uitstraling van je hart en je geïnspireerde geest. Mensen zullen zich tot je aangetrokken voelen, (hallo, charisma). Leef het! Deze kaart is een hoopvol teken dat de gebeurtenissen zich prachtig ontvouwen. Je bent compleet, heel en geliefd door de kosmos, en het kan tijd zijn om eventuele gevoelens van ontoereikendheid of ontoereikendheid te verwerken om je stralende zelfvertrouwen te vinden. De zon is onderweg om de hoeken van je hart te verlichten en je wereld te doen ontbranden met nieuwe mogelijkheden en inspiratie.

De interpretatie van de Zon

Interpretatie van de Grote Arcana Wheel Sun

Algemene betekenis: spreekt altijd over de vervulling van een wens.

De zon staat in de layout (stand) voor werk. Stabiel bedrijf. Goede relaties met partners en in het team. Stabiel inkomen.

Werk is ideaal.

De zon staat in een opstelling (positie) voor de gezondheid.  Uitstekende gezondheid. Energie gedeeld met anderen.

De zon staat in de uitlijning (positie) voor relaties. Liefde, vriendschap, wederzijds begrip, familie, thuis, de mogelijkheid van een huwelijk, de geboorte van kinderen. Een persoon wil samen zijn met de vragensteller en in de eerste plaats spiritueel.

De zon in de lay-out (positie) op het psychotype van een persoon. vrijgevigheid, adel, vrijgevigheid, openheid, neerbuigendheid voor de zwakken.

Grilligheid, lichtgeraaktheid; het verlangen om boven iedereen te staan, althans formeel.

Het verlangen om een ​​vijand te hebben die je periodiek zonder veel moeite kunt verslaan en daardoor in je eigen ogen en in de ogen van anderen kunt opstaan.

De zon staat in een lay-out (positie) van advies of waarschuwing . Zit niet alleen, communiceer. Zoek vrienden, supporters. Denk aan kinderen, aan familie. Breng de zaak tot een einde. De waarschuwing is ook goed: een welverdiende beloning is in de verte.

De zon in de indeling (stand) als gevolg. Ja, zelfs als de rest van de kaarten ongunstig is. Zal het werken?  Uw zaak is duidelijk en het zal goed aflopen.

Wat ligt ten grondslag aan onze relatie?  Familieleden houden van en respecteren elkaar.

Magie in mijn leven?  Er is geen schaduw van kwaadaardige magie.

Wat is mijn gezondheidstoestand? Je waant je net terug van een vakantie aan zee.

Zon ondersteboven

Algemene betekenis : OK, maar niet echt. Onvoltooid, onvoltooid. Er is veel werk voor de boeg om het doel te bereiken. Het bereiken van het doel gaat niet zo snel als we zouden willen. Het dagelijks leven, doordeweeks.

De zon staat in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Gewone dingen die niet snel zullen eindigen. Gebreken, inconsistenties met partners (niet dodelijk). Onafgemaakte zaken.

De zon staat in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor de gezondheid.  Er zijn chronische ziekten die niet levensbedreigend zijn. Onvruchtbaarheid (tijdelijk).

De zon staat in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor relaties. Tijdelijke scheidingen, geschillen, meningsverschillen, niets bijzonders.

De zon staat in een omgekeerde stand in de lay-out (stand) van advies of waarschuwing. Doe wat je doet. Oude dingen op orde krijgen.

De zon staat hierdoor in een omgekeerde stand in de uitlijning (stand). De wens is haalbaar, maar er zijn obstakels (niet snel, of niet helemaal zoals we zouden willen) “ja, maar”.

De combinatie van de grote arcana met de zon arcana

Zon + oordeel = beslissende inspanning. De volgende beslissing over het lot wordt genomen met de deelname van de krachten van het licht, wat het mogelijk maakt om veel te veranderen in de wereld om je heen. De krachten van de hemel staan ​​aan jouw kant, ze zullen je helpen je eigen ik terug te vinden.

Zon + Vrede = Succes. Aanzienlijke rijkdom. In de zeer nabije toekomst krijgt u de kans om uw capaciteiten in de meest gunstige omstandigheden te realiseren. De kosmische stromingen zelf zullen je naar het doel brengen en je helpen een plek in de wereld in te nemen, voor jou bestemd door de Schepper.

Zon + Fool = Willekeurige zwendel. Geen enkel materieel middel zal u helpen uw doel te bereiken. Je kunt alleen vertrouwen op je eigen geest en wil. Maar tegelijkertijd is het noodzakelijk om volledige kalmte te bewaren.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.