The Light Seers Orakel 18

18 – Maan

Tarot van de Lichtziener – Maan

Lichtprofetie: illusies, de waarheid verbergen, het onbekende, intuïtie, je angsten onder ogen zien, de aard van het onbewuste. Mysterie, symbool en metafoor, onzekerheid. Dromen.

Schaduwprofetie: blokkades door angst. Scheiding van realiteit en illusie, onvermogen om spirituele of mystieke ervaringen te assimileren, mentale verwarring. Verkeerde interpretatie. Spanning. Angst.

Wanneer we worden geconfronteerd met onzekerheid en illusie, hebben we het gevoel dat we verdrinken. Vertrouw erop dat het goed komt, ook al weet je op dit moment niet wat boven en wat beneden is. Wanneer je stopt met proberen te zien wat je niet kunt zien omdat het door schaduwen wordt verborgen, zul je een diepe opluchting ervaren die je in staat zal stellen naar de oppervlakte van de waarheid te stijgen. Lunar roept om troost te vinden in de duisternis en rustig te luisteren naar het gefluister van je eigen intuïtie. Er is hier goddelijkheid en magie. Terwijl je in de kalme wateren van de maan valt, zal innerlijke wijsheid je naar het licht duwen. Het zal je creativiteit nieuw leven inblazen en je vonk nieuw leven inblazen als je klaar bent om voorbij je eigen angsten te gaan. Dompel jezelf onder in haar helende omhelzing, adem voorbij onzekerheden uit en laat je leiden door haar zachte, magische licht.

Interpretatie van de Maan

Interpretatie van de Major Arcana Wheel Moon

Algemene betekenis: Wegen. Onbekend. Bij het voorspellen van het weer: sneeuwbrij, motregen, regen.

De maan staat in de lay-out (positie) voor werk. Toerisme in verband met uitstapjes naar (over) het water.
In andere gevallen kan het wijzen op vijanden, agenten van concurrenten, praten over intriges en geheime gevaren.

Onstabiele werkomgeving. Een contract ondertekenen met een “kleine lettertjes” (d.w.z. een contract dat later veel onaangename momenten kan onthullen). Het kan betekenen praten over ontslagen of rondrennen op zoek naar werk.

De maan staat in een lay-out (positie) voor gezondheid.  Zeer slechte gezondheid. Gevaarlijke ziekten geassocieerd met vloeistoffen (bloed, lymfe, nieren, kanker, gynaecologisch). Geestesziekte (schizofrenie, autisme).

De maan staat in een lay-out (positie) voor relaties. Landverraad. Onoprechtheid in relaties.

De maan staat in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Diepe innerlijke rust. Helder en dromers. Dromerig, allemaal pijnlijk waar te nemen. Wees voorzichtig in relaties. Ze kunnen zich vermommen als sterk van geest, maar van binnen zijn ze zacht, lichtgeraakt (kwetsbaar). Er is emotionele bescherming nodig. Majakovski bijvoorbeeld.

Creatief (maar eerder emotioneel dan vernuftig).

Zelfmoordneigingen.

Verhoogde gevoeligheid voor magie.

De maan staat in de uitlijning (positie) van advies of waarschuwing. Wees voorzichtig. Houd rekening met de kenmerken van partners (liegen ze?)

Meditaties. Besteed aandacht aan je dromen, intuïtie.

Het gevaar van wensdenken is aanwezig.

De maan in de layout (stand) als resultaat. Geen van beiden. Onnauwkeurige vraag. Een onvoorspelbare situatie. De vragensteller neemt wishful thinking. U moet aanvullende en verificatiekaarten opmaken.

Zal het werken?  Je werk is erg lastig.

Wat ligt ten grondslag aan onze relatie?  Kwaadheid, laster, bedrog of twijfel.

Magie in mijn leven?  Negatieve magie in je leven.

Wat is mijn gezondheidstoestand? Psychische stoornissen, onzekerheid, slapeloosheid, springdruk. Zware menstruatie bij vrouwen.

Maan ondersteboven

Algemene betekenis: verduidelijking van de situatie (in tegenstelling tot de priesteres is de situatie extern). Het geheim wordt duidelijk.

De maan staat in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. De ontdekking van geheimen, het gesprek van zuiverheid, het einde van intriges. Informatie inwinnen bij het zoeken naar een baan (de zoeker heeft besloten).

De maan staat in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor gezondheid.  Verbetering, verlichting van een ernstige aandoening. Ziekten geassocieerd met lichaamsvloeistoffen, druppelinfecties.

De maan staat in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor relaties. Slecht gesprek om eerlijk te zijn.

De maan staat in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing . Tip: streef naar duidelijkheid, leer alles, verduidelijk, zoek de details uit, bestudeer de voorstellen zorgvuldig.

Waarschuwing: als u voorzichtig bent, vermijdt u gevaar. Kan advies betekenen om de reis te staken.

De maan staat daardoor in een omgekeerde positie in de layout (positie). 50 tot 50. Er zullen meer omstandigheden duidelijk worden die het beeld compleet kunnen veranderen.

De combinatie van kaarten van de grote arcana met de lasso van de maan

Maan + Zon = convergentie. Een nieuwe fase van een bepaalde cyclus. In vereniging met de maan krijgt de zon macht over de energiestromen eromheen.

Maan + Oordeel = Divergentie. De strijdkrachten moeten worden gestroomlijnd en herverdeeld.

Maan + Wereld = Geluk. Lopen in de regen. Ideeën maken plaats voor creativiteit en worden zichtbaar en tastbaar voor anderen.

Maan + Nar = Geldverlies. Je bent volledig in de greep van illusies.

Maan + Magiër = negatieve invloed van een verborgen, impliciete vijand – een persoon die
het minst verdacht kan worden.

Maan + Priesteres = verborgen informatie die schadelijk kan zijn.

Maan + Priester = het advies van iemand anders kan averechts werken.
Helemaal oprecht is de adviseur niet.

Moon + Lovers geheimzinnigheid en verraad van een partner.

Moon + Chariot = het pad naar het doel is duidelijk, maar je wordt achtervolgd door krullen.

Maan + Gerechtigheid = valse getuigenis, laster.

Maan + Duivel = obstakels van dierbaren. Verborgen
vijandigheid van een echtgenoot of geliefde is mogelijk.

Maan + Toren = rugsteek, een verborgen vijand activeren.

Maan + Zon = verlies de waakzaamheid niet, verlies mogelijke bronnen
van gevaar en problemen uit het oog.

Maan + oordeel = kleine problemen, roddels en ophef wachten op weg naar de toekomst.

Maan + Dwaas = Bewolking, waanzin, in het algemeen moet iemand heel voorzichtig zijn met zijn geestelijke gezondheid.

Moon + Mage = De situatie, of beter gezegd de ontwikkeling ervan, is vaag. Veronderstelde ontwikkeling en werkelijkheid zijn niet altijd hetzelfde. Het is belangrijk om dit in gedachten te houden wanneer u besluit te handelen. Pas op met advies. Je kunt gewoon gebruikt worden.

Maan + Hogepriesteres = Gevaar afkomstig van een vrouw, of beter gezegd van het geheim dat met haar verbonden is. Afhankelijk van de aard van de uitlijning kan verraad worden aangenomen. Ernstige esoterische praktijken worden niet uitgesloten, maar wat is het doel?

Moon + Empress = Iets bedreigt de minnares en haar huishouden. Mogelijk de hogepriesteres. Of misschien verbergt de maan alleen de reserves, zowel fysiek als emotioneel, die de keizerin ongetwijfeld heeft.

Maan + Keizer = Er is iets mis met de Maan (leider, regisseur, etc.). Het is niet duidelijk wat we in deze situatie van hem kunnen verwachten. Misschien is hij zelf slecht vertegenwoordigd. En misschien begrijpt hij het, maar angst verlamde zijn wil.

Maan + Hiërofant = Grote kans op misleiding. Bovendien komt deze waarschijnlijkheid van een persoon die de vraagsteller vertrouwt. Misschien is het verkeerde informatie, een belofte die niet kan worden nagekomen. Over het algemeen zullen ze proberen de vragensteller voor hun eigen doeleinden te manipuleren.

Moon + Lovers \u003d Je kunt verraad aannemen, maar je kunt ook stoffen kiezen die iemand dierbaarder zullen zijn dan liefde.

Moon + Chariot = Als er ergens geluk op je wacht, is het duidelijk niet hier. Er is hier niets voor jou. Eruit.

Maan + Kracht = Ernstige zorgen. Iemand, iets (of iemand) is erg bang. Het kost moeite om angst te overwinnen.

Maan + Hermit = Je loopt risico. Reken niet op hulp. Alleen uw ervaring en kennis om te helpen.

Maan + Rad van Fortuin = Je glijdt uit, je moet geluk hebben.

Maan + Gerechtigheid = De situatie kan vereisen dat gerechtigheid wordt hersteld. Bijvoorbeeld zakelijke reputatie of een eerlijke naam. Misschien dezelfde onthulling van bedrog, zwendel.

Moon + Hanged Man \u003d We kunnen uitgaan van de verduidelijking van de omstandigheden van de zaak. Iemand zal gewoon licht moeten werpen op deze omstandigheden. En het zal een heel moeilijke beslissing zijn. Misschien is iemand echter net het slachtoffer geworden van bedrog.

Maan + Dood = Eerst gevaar, dan dood – logisch. De combinatie van deze kaarten symboliseert veranderingen die niet helemaal goed zijn, of zelfs helemaal niet goed. Nogmaals, het is waar dat het logisch is om aan te nemen dat met het begin van de dood het gevaar en de angstaanjagende dubbelzinnigheid en angst en al het andere dat de kaart van de maan symboliseert, zal verdwijnen.

Maan + Matiging = Geleidelijk overwinnen van de gevolgen van de situatie (negatief, onaangenaam), angst geassocieerd met de dubbelzinnigheid van het einde, algemene soepele veranderingen in positieve richting.

Maan + Duivel = Doelbewuste negatieve impact. In deze situatie wordt opzettelijk kwaad gedaan. Heeft een doel, een object van invloed.

Maan + Toren = Neerstorting. Bovendien is het spectrum van wat zal instorten breed. Misschien mislukt iemands frauduleuze zwendel en misschien explodeert iemands psyche bijvoorbeeld onder invloed van alcohol.

Maan + Ster = Nachtelijke paniekaanvallen en nachtmerries zullen verdwijnen, een ster zal aan de hemel schijnen en zijn licht zal de bewegingsrichting aangeven.

Maan + Zon = Zoek inspiratie in jezelf. Je verbeelding is in dit geval de beste assistent.

Maan + Oordeel = Angst voor straf, vergelding.

Maan + Wereld = Alles zou moeten zijn zoals het is, hoe moeilijk het ook is om te geloven

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.