The Light Seers Orakel 16

16 – Toren

Tarot van de Lichtziener – Toren

Lichtprofetie: onverwachte veranderingen, chaos, tapijt onder je voeten weggerukt, uitdagende overtuigingen, nieuw bewustzijn en perspectieven, vernietiging, onzekerheid daarover. Wie ben je.

Schaduwprofetie: het leven wordt smakeloos, verandering vermijden, angst voor het onbekende, ramp vermijden, ontkenning.

Wauw! Sluit je aan en verwacht verrassingen. Soms verzetten we ons zo tegen verandering dat het universum onze perceptie van de werkelijkheid op een destructieve en chaotische manier probeert te veranderen. Er zit een mysterieuze schoonheid in deze verwoesting, in hoe je alle elementen van nieuw leven kunt vinden tussen dit puin. Gebruik dit moment om iets monumentaals en buitengewoons op te bouwen. Vertrouw erop dat het universum je zal steunen en dat je daardoor sterker en veerkrachtiger wordt. De toren is erg sterk. Dynamisch. Ze spreekt en breidt uit. De energie van de toren in je leven markeert een periode waarin je opnieuw begint te evalueren, om te leiden, opnieuw op te bouwen en opnieuw op te bouwen. Dit is magie onder het mom van onvoorspelbaarheid. De helderste vuren zullen de hel van verandering die je ervaart doorboren, en je zult je prachtige waarheid en laaiend potentieel vinden in de duisternis van de toren.

De interpretatie van de toren

Interpretatie van de Major Arcana Wheel Tower

Algemene betekenis: Een kaart met plotselinge en drastische veranderingen (stress, ruzie). Ongevallen tot en met overlijden. vijandelijkheden.

Kan (maar zelden) geassocieerd worden met ups en downs van inspiratie, creatieve inzichten, gelukkige ongelukken.

De toren staat in de opstelling (stand) voor werkzaamheden. Bouw, verbouwing, verhuizing naar een nieuw kantoor. Ruzies en conflicten in het team.

Tot de ondergang (behalve de bouwsector).

De toren is in een lay-out (positie) voor gezondheid.  Toevallen, verwondingen, operaties, beroertes, hartaanvallen. Probleemgebieden: wervelkolom, hoofd, hart. Een van de overlijdenskaarten.

De toren staat in een lay-out (positie) voor relaties. Ruzies, conflicten, echtscheiding. In zeldzame gevallen – Afrikaanse passie. In strafzaken – verkrachting.

De toren in de uitlijning (positie) op het psychotype van een persoon. Ze zijn vergelijkbaar met de mensen van de strijdwagen, maar ze verschillen in hun innerlijke gevoeligheid, emotionaliteit in relatie tot wat er gebeurt.

Samen met Kracht is het een van de meest energieke arcana. Het potentieel stapelt zich lange tijd op en spat er tegelijkertijd abrupt uit. Ze weten niet hoe ze opgehoopte energie moeten opslaan. Tijdens periodes van impotentie kunnen ze subvampiriseren.

Word vaak computerwetenschappers, radio-elektronica. (ze hebben een rustige plek nodig waar ze geleidelijk kunnen ontladen).

Zeer getalenteerde artiesten, actrices, goochelaars. “Geniale gekken”. Ze lijden vaak aan psychische stoornissen.

Ze hechten veel waarde aan fatsoen, zijn recht door zee, nauwgezet. Ze tolereren geen verraad. Gevoelig. Sentimenteel.

De toren bevindt zich in een lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Zonder conflicten en het overwinnen van obstakels zal het niet werken. Soms adviseert hij om risico’s te nemen. Als de vraag over onroerend goed gaat – een nieuw huis.

De toren in de indeling (positie) als resultaat. “Nee”.

Zal het werken?  Khan voor uw zaak.

Wat ligt ten grondslag aan onze relatie?  Hana voor je relatie.

Magie in mijn leven?  Hana voor jou vanwege de magie.

Wat is mijn gezondheidstoestand? Khan voor uw gezondheid.

Toren ondersteboven

Algemene betekenis : ervaringen na problemen, herstel van een crisis.

De toren staat in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Schulden worden terugbetaald; herstel van het vernietigde, voltooiing van reparaties, uitvoeren van preventief onderhoud. Een baan zoeken.

De toren staat in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op gezondheid.  Postoperatieve (postpijnlijke) toestand. Begin van herstel.

De toren staat in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor relaties. Verzoening.

De toren staat in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor iemands psychotype. Herstellen van stress.

Toren ondersteboven in een lay-out (positie) van advies of waarschuwing . Advies om te restaureren, schulden af ​​te lossen, vrede te sluiten, reparaties uit te voeren; laat geen dingen achter voor later. Ontspan, zorg voor je gezondheid.

Hierdoor staat de toren in een omgekeerde positie in de layout (positie). Het antwoord is ja. Na de tests komt er een heldere streep. Het zal gemakkelijker zijn, het ergste is voorbij.

De combinatie van de Grote Arcana met de Toren Arcana

Toren + Ster = redding. Hoop op het beste. De sterrenkaart drukt hier de oplevende hoop op herstel uit.

Toren + Maan = ervaringen waren erg sterk. Je bent “gebroken”

Toren + Zon = Branden. Het ongeluk behoort al tot het verleden, de dageraad van nieuwe hoop rijst aan de horizon.

Toren + Oordeel = Genezende Staking. Het oordeel van het lot is hard, maar het effect ervan is heilzaam. Een persoon moet het vrijwillig accepteren om weer kracht te verzamelen en een waardig gebruik voor hem te vinden.

Toren + Wereld = Nu zullen alle krachten om je heen je helpen jezelf weer te vinden en stevig op de been te komen.

Toren + Nar = Krachtverlies.

Toren + Jester – uitweg; ontslag.

Toren + Mage – verbrand bruggen en begin opnieuw.

Toren + Hogepriesteres – de waarheid vinden; kennis die het geheim onthult.

Toren + keizerin – verzilver het ongeluk.

Toren + Keizer – de vernietiging van een familie of bedrijf.

Toren + Hierophant – ineenstorting van overtuigingen; ineenstorting van idealen; berouw.

Tower + Lovers – de vernietiging van relaties.

Toren + Strijdwagen – een ongeluk op de weg; autodiefstal of -schade.

Toren + Kracht – veerkracht in het aangezicht van een slag van het lot.

Toren + Kluizenaar – eenzaamheid na een pauze.

Toren + Rad van Fortuin – plotselinge, onverwachte verandering; een onvoorziene gebeurtenis die spaken in de wielen zet.

Toren + Gerechtigheid – straf voor onmatigheid.

Toren + Gehangene – immobiliteit als gevolg van een ongeval; levensveranderende gebeurtenissen.

Toren + Dood – snelle impact, radicale verandering en vernietiging van de oude manier van leven.

Toren + Matiging – de gevolgen van de ramp zijn omkeerbaar.

Tower + Devil – verliezen in verband met financiële fraude.

Toren + Ster – desorganisatie.

Toren + Maan – onverwachte scheiding.

Toren + Zon – verlichting, openbaring.

Toren + Oordeel – een kans om je leven te veranderen.

Toren + Wereld – restauratie.

Tower + Fool = De situatie kan ernstige of zelfs onomkeerbare gevolgen hebben. En de reden zal iemands domheid zijn.

Toren + Mage = “… naar de grond, en dan …”. We zullen vanuit het niets moeten creëren, op de ruïnes, om zo te zeggen.

Toren + Hogepriesteres = Alles wat verborgen is, wordt een keer duidelijk. In deze situatie is de onthulling van geheime informatie explosief.

Tower + Empress = In een zwangerschapssituatie is voorzichtigheid geboden. Iemand wint, iemand verliest. Winst maken ten koste van iemands verliezen.

Toren + Keizer = Ernstige problemen met zaken, project, huwelijk. Bovendien zijn ze direct gerelateerd aan de leider, het hoofd, de persoon die serieuze en belangrijke beslissingen neemt.

Toren + Hierophant = Geen geloof meer. Bepaalde levensprincipes zullen heroverwogen moeten worden, hoe moeilijk het ook is. Vermijd in sociaal opzicht ruzie met uw meerderen als u uw baan niet wilt verliezen.

Tower + Lovers = Liefde is voorbij, zoals ze zeggen, hoewel, gezien het negatieve van de Tower-kaart, alles misschien niet zo grappig is, maar je kunt zeker een einde maken aan een liefdesvereniging.

Toren + Strijdwagen = Waarschuwing voor automobilisten, zij die onderweg zijn of op het punt staan ​​te vertrekken. Wees waakzaam en voorzichtig. De kans om het doel niet te halen is groter dan ooit.

Toren + Kracht = Machteloosheid. Gebrek aan kracht om de omstandigheden te weerstaan.

Toren + Hermit = Dit komt waarschijnlijk na de situatie die wordt gesymboliseerd door de combinatie van de Toren- en Lovers-kaarten.

Toren + Rad van Fortuin = Als het lot je heeft verwend, bereid je dan voor op haar beledigingen. Als je het niet hebt bedorven, bereid je dan voor op alles.

Toren + Rechtvaardigheid = Vertrappelde gerechtigheid. Pas op voor illegale, illegale acties.

Toren + Dood = Dicht bij de vorige combinatie, alleen snel en onherroepelijk, dat wil zeggen, om onmiddellijk en voor altijd te sterven.

Toren + Matiging = En hier is er een kans om te lijden. Hij zal lijden, hij zal lijden, maar je kijkt meer en gaat eruit.

Toren + Duivel = Vecht tegen verleiding. Het is nadelig voor jou.

Toren + Ster = Hoop sterft als laatste. In de situatie die door deze combinatie wordt gesymboliseerd, is de hoop al gestorven.

Toren + Maan = Misschien is er zeker een ernstige bedreiging voor de geestelijke gezondheid van de vragensteller. Of de dreiging is iemands ongezonde verbeeldingskracht.

Toren + Zon = Het drong tot me door. Over het algemeen zal er veel licht zijn. Raak niet verbrand.

Toren + Oordeel = Lynchen.

Toren + Wereld = Tijd om te herbouwen of opnieuw op te bouwen.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.