The Light Seers Orakel 14

14 – Matiging

Tarot van de Lichtziener – Matigheid

Lichtprofetie: alchemie. Vermenging van energieën, harmonie, gematigdheid, mannelijk en vrouwelijk evenwicht, dualiteit en versmelting, vloeibaarheid van tijd, meditatie. De eeuwige beweging van het leven, neutraliteit, terughoudendheid, geduld, doelgerichtheid.

Schaduwprofetie: botsing van belangen, olie en water, extremen, disharmonie, hardheid, polariteit, ongeduld.

Matigheid is de alchemist van het leven en het moedigt je aan om je eigen melange te creëren met gematigdheid en geduld als ingrediënten. Waar richt u momenteel uw kostbare energie op? Misschien heb je het overdreven in je sociale leven? Of maak je misbruik van tv kijken, drinken of eten, of geld verspillen? Zit je in een relatie die meer energie kost dan het geeft? Ben je volledig vervallen in het materialisme en het spirituele vergeten? We leven in een wereld van passies en hete drukte, dus het kan moeilijker zijn dan je denkt om van overmatige concentratie op één ding af te komen. Blijf weg van alles-of-niets-keuzes. Het zuiveren van overtollige energie zal een dynamische, voedende stroom bevorderen die in lijn is met je perfecte alchemistische doel.

Interpretatie van de Temperance

Interpretatie van de Major Arcana Wheel Temperance

Algemene betekenis: Een periode van stabiliteit. Gezond verstand (tot aan beperking en dogmatisme toe). Hij praat vaak over misverstanden die verband houden met het verstrijken van de tijd: soms strekt hij zich nauwelijks uit, dan vliegt hij en is nergens genoeg voor.

Matiging in de indeling (positie) voor werk. Vast werk voor langere tijd. Zaken lopen vlot. Onderdelenfabriek, stempelen. Verzendservice. burgerlijk kantoor.

Geen extra (extra) geld. Strikt verschuldigd.

Matiging in de afstemming (positie) op gezondheid. Als een klok. Er kan sprake zijn van zwangerschap en een gezonde bevalling (de kaart betekent interne processen en geleidelijke ontwikkeling).

Matiging in de lay-out (positie) van de relatie. Langdurige relatie (wat voor soort standvastigheid – specificeert niet). Een gevestigde manier van leven.

Matiging in afstemming (positie) op het psychotype van een persoon. Geduldig, in staat om nauwkeurig te werken, ijverig, serieus. Accountant, Hoofd Personeelszaken. Eerlijk, eerlijk, principieel. Het kunnen goede middenmanagers zijn.

Matiging in uitlijning (positie) als advies of waarschuwing. Zet orde op zaken, verzamel uw gedachten. Breng de taak tot een goed einde. Schoonmaken.

Neem de tijd, haast je niet.

Matiging in de uitlijning (positie) als gevolg. “Ja, maar na verloop van tijd.”

Zal het werken?  Voor een lange tijd. Langer dan je denkt, maar daar is niets mis mee.

Wat ligt ten grondslag aan onze relatie?  Macht der gewoonte.

Magie in mijn leven?  Misschien wordt magie geassocieerd met water in het algemeen en met sommige vloeistoffen in het bijzonder. Vertraging magie.

Wat is mijn gezondheidstoestand? langdurige chronische ziekte. Bloed, lymfe, spijsverteringskanaal. Vloeistoffen in het lichaam stromen niet goed door.

Matiging op zijn kop.

Algemene betekenis: scherpe, onverwachte schendingen van de orde, stabiliteit.

Matiging in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Reorganisatie (op zijn best). Problemen tot de ondergang. Ontslag, ruzie, buitengewone omstandigheden. Omringd door zeer positieve kaarten, kan het praten over aangename verrassingen (verhogen, verhogen).

Matiging in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op gezondheid. Verwondingen, toevallen, operaties, enz. Begeleidt overlijdenskaarten.

Matiging in een omgekeerde positie in de afstemming (positie) op de relatie. Ruzies, uiteenvallen. Zelden – onverwachte ontmoetingen.

Matiging in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als advies of waarschuwing. We zullen drastische veranderingen moeten aanbrengen in het gebruikelijke (levensstijl, manier van leven, relaties).

Moderatie in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als resultaat. Het antwoord is “nee” op vragen over het handhaven van de huidige situatie. Een plotselinge verandering van omstandigheden.

In negatieve scenario’s dood door water.

De combinatie van de grote arcana met de kaart Temperance

Temperance + Devil = bewustzijn van relaties. Deze combinatie van kaarten is een teken van rebellie die in je ziel broeit.

Matiging + Toren = onaangename verrassing.

Temperance + Star = Ondanks mislukking is niet alles verloren. Geloof in je geluk en het zal je niet verlaten.

Temperance + Moon = Terug naar het leven. Emoties zijn zo diep en sterk dat ze het vinden van gemoedsrust in de weg staan.

Temperance + Sun = terugkeer naar de man. De opgehoopte irritatie vereist een uitweg en de gebruikelijke middelen helpen niet.

Moderatie + Oordeel = Vinden wat verloren was. Maar de man was niet klaar voor een scherpe bocht en wolken pakken zich samen boven zijn hoofd.

Matigheid + Vrede = Geluk keert terug. Om een ​​probleem op te lossen dat is veroorzaakt door een van uw familieleden of collega’s, heeft u een open geest en goodwill nodig.

Matiging + Nar = nederlaag.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.