The Light Seers Orakel 13

13 – Dood

Tarot van de Lichtziener – Dood

Lichtprofetie: cycli van transformatie. Renaissance. Overgang. Veranderingen. nieuwe overtuigingen. Nieuw bewustzijn. Einde. symbolische dood. Initiatie proces

Schaduwprofetie: gehechtheid aan het verleden. Angst voor verandering. Sentimentele gehechtheden, destructieve krachten. Sterfte. Einde van de hoop. Verdriet.

Je staat aan de vooravond van een allesomvattende transformatie en het is tijd om te rouwen om het einde van de ene fase terwijl je de geboorte van een andere viert. Deze energie van transmutatie en wedergeboorte is het signaal van een prachtige metamorfose die je in staat zal stellen je bewustzijn te verruimen en dichter bij je eigen goddelijke essentie te komen. Een cyclus in je leven (relaties, overtuigingen, carrière of een achterhaald plan voor de toekomst) loopt onvermijdelijk ten einde. Haal diep adem als dat je bang maakt, beste ziener! Deze verandering is nodig!

Weet dat deze kaart je aanmoedigt om weg te gooien wat al achterhaald is en je te concentreren op dingen die aan kracht winnen. Verwelkom nieuwe kansen en laat het oude los. Anticipeer op de magie aan de nieuwe horizon, want de pijnlijke kaart van de dood luidt spannende tijden in vol met de schittering van een groot potentieel! Er wacht ons een nieuwe wereld.

Interpretatie van de DEATH

Interpretatie van het Grote Arcana Wheel of Death

Algemene betekenis : De komst van een nieuwe, soms onverwachte. Vaak – klein, schijnbaar onbeduidend. Kaart van het dagelijks leven, ijdelheid, het dagelijks leven. Streven naar nieuwe ervaringen.

Dood in de lay-out (positie) voor werk. Drukte. Veel saaie dingen. Kleine problemen. Moe van wat er gaande is.

Bekenden die zich al dan niet verantwoorden.

Betekent niet ineenstorting of ondergang.

Het kan betekenen rondrennen op zoek naar werk (veel keuze, weet niet wat te beslissen). Frequente baanwisselingen. sessie met studenten.

Dood in de uitlijning (positie) op gezondheid. Veranderlijke, onstabiele toestand. Dood betekent alleen omringd door veel negatieve kaarten. Let op leeftijd: voor een jongere is de kans veel kleiner dat deze kaart specifiek over de dood spreekt dan voor een bejaarde of ernstig zieke.

Dood in de lay-out (positie) van de relatie. Onstabiel. Deprimerende toestand, nervositeit. Er zit altijd iets tussen.

In relatielezingen kan het “Het einde” betekenen. Het kan een volledige breuk in relaties zijn of hun overgang naar een ander stadium, maar in elk van deze gevallen zullen deze relaties niet langer zijn in de vorm die ze waren, en de reden is in de regel dat ze hun leven hebben overleefd. bruikbaarheid. Het is een andere kwestie of deze relaties op natuurlijke wijze of met geweld worden verbroken. De dood laat vaker een natuurlijke kloof zien (de tijd is gekomen, gevoelens zijn voorbij), gewelddadige meer dan 10 zwaardenshows (daar moet je echt in de oorzaak rondneuzen). De dood zegt dat het tijd is om het verleden te vergeten, los te laten en je te concentreren op de toekomst.

Dood in afstemming (positie) op het psychotype van een persoon. Streven naar iets nieuws. Het is gemakkelijk om te breken met het verleden. Nieuwsgierig. Vergelijkbaar met de mensen van de keizerin, omdat. Mercurius heerst over Tweelingen. Wetenschapper, reiziger, verslaggever. Soms lijden ze aan kleptomanie over kleinigheden. Mensen van de 13e en 16e arcana zijn vatbaar voor zelfmoord: ze zoeken een uitweg uit benauwende situaties in de dood.

Kenmerken van een persoon (vrouw), wiens kaart de dood is: in het leven is hij altijd op zoek naar avontuur op zijn rug. Misschien diplomatiek of compromissen sluitend, maar nooit gekropen, vertrokken, maar nooit andermans billen gelikt. 

Het wordt opgemerkt als hij het werk verlaat of uit een cirkel komt, enz. met een portie wrok of spijt vinden daar veranderingen plaats, tot sluiting of ineenstorting toe. Draagt ​​als het ware op de kaart het einde van de ene en het begin van de volgende.

Matig avontuurlijk. Het is vrij eenvoudig om iets te organiseren, maar dit moet worden beargumenteerd door het doel dat iemand iets goeds brengt, voor jezelf werkt het niet zo.

Tolereert geen leugens en hypocrisie. Als zelfs een tactloze persoon en een huichelaar in de buurt zijn, zal hij de eerste verkiezen boven communicatie (bijvoorbeeld op het werk) en wegblijven van de tweede.

Het leven drukt soms, het is erg moeilijk in de ziel, het lijdt, maar het laat nooit tranen zien aan de vijand. 

Dood in uitlijning (positie) als advies of waarschuwing. Tip: doe wat je doet.

Waarschuwing: veel dingen, vergaderingen, zorgen – tot op het punt van uitputting. Maar welke van hen belangrijk zal zijn, is niet bekend.

Dood in de baan (positie) als gevolg. Geeft geen duidelijk antwoord. De omstandigheden zijn zo onzeker dat de situatie alle kanten op kan gaan. Het is noodzakelijk om niet naar de situatie te kijken, maar naar de oplossingen, of om de vraag nauwkeuriger te formuleren.

Misschien is de informatie gesloten (mag niet bekend zijn bij de vragensteller).

Zal het werken?  De situatie zal zeer snel worden opgelost. Een andere vraag is hoe.

Wat ligt ten grondslag aan onze relatie?  Een scherpe (en vaak negatieve) verandering.

Magie in mijn leven?  Negatieve veranderingen, maar ze worden zelden geassocieerd met magie.

Wat is mijn gezondheidstoestand? Diverse problemen, operaties. Misschien de dood.

Dood op zijn kop

Algemene betekenis : stabiliteit van de positie (wat het ook is).

Dood in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. De dingen zullen doorgaan zoals ze waren. Als je op zoek bent naar een baan, zul je die niet vinden. Als het al werkt, dan werkt het daar ook. Het werk is routine, maar haalbaar.

Dood in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op gezondheid. Komt vaak voor wanneer een persoon al is hersteld, hersteld van een crisis of gevaar heeft vermeden.

Dood in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) voor een relatie. Stabiliteit. Partners missen elkaar.

Dood in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als advies of waarschuwing. Doe wat je doet. Wees conservatief. Maak eerst oude dingen af.
Waarschuwing voor stagnatieperiode. Je moet geduld hebben, geduld hebben.

Dood in een omgekeerde positie in de baan (positie) als gevolg. Het antwoord is altijd “ja” op bevestiging (de vraag is correct gesteld, het antwoord is juist, er hoeft niets meer gespecificeerd te worden). periode ongewijzigd. 

De combinatie van grote arcana voor de lasso Dood

Dood + Matigheid = Snelle Transformatie.

Dood + Duivel = intense kwelling.

Dood + Toren = levensgevaar. Hoewel de fysieke dood u niet bedreigt, zal het gevaar u dwingen de situatie realistisch in te schatten.

Dood + Ster = Gunstig afstand doen van iets. Er is licht aan het einde van de tunnel, moge de hoop je nooit verlaten. De nieuwe dag zal beter zijn dan de oude.

Dood + Maan = gevaar voor verdrinking. Einde van een etappe. Ongeziene werelden zijn voor je opengegaan.

Dood + Zon = Nieuwe fase. Mogelijkheid tot spirituele verrijking.

Dood + Oordeel = Lot. Je voelt de behoefte om veel in je leven te heroverwegen, je hebt een nieuwe transformatie nodig. Maar je zult er al je wil op moeten richten.

Dood + Vrede = Briljante Wedergeboorte. Je lichaam, geest en ziel hebben harmonie bereikt. Dit is wat geluk wordt genoemd. Wederopstanding omwille van het begin waarover je dacht en droomde.

Death + Jester = De klim zal langzaam en moeilijk zijn. Bij elke stap die je zet, voel je je verdoofd. Maar toch zul je hoger en hoger stijgen. Het belangrijkste is om niet te haasten.

In de lay-outs voor het negatief geeft de overlijdenskaart aan als een natuurlijke dood, maar dan in combinaties

Dood + 2 toverstokken (omgekeerd) = zelfmoordpoging

Dood + 3 van Pentakels (omgekeerd) = dood van een kind

Dood + 9 zwaarden (omgekeerd) = dood van een geliefde

Dood + 9 zwaarden / Aas van zwaarden = zelfmoord

Dood + 4 van Pentakels (omgekeerd) = dood in ballingschap

Dood + 10 zwaarden = dood in huis

Dood + Aas van Bekers = Wake

Dood + Ster (omgekeerd) = Dood door verstikking, vergassing, astma

Dood + Toren (Omgekeerd) = Oncologie

Dood + Maan (omgekeerd) = kans op verdrinking

Dood + Gehangene (omgekeerd) = kans op verdrinking

Death + (omgekeerd) en Priester = verlies van MP

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.