The Light Seers Orakel 11

11 – Gerechtigheid

Tarot van de Lichtziener – Gerechtigheid

Lichtprofetie: natuurwet, evenwicht, karma, waarheid, wijsheid, juridische zaken, rechtvaardigheid, oorzaak en gevolg, integriteit, objectiviteit, perspectief, verantwoordelijkheid.

Schaduwprofetie: Gevolgen, vergelding, karma, onrechtvaardigheid en ongelijkheid, oneerlijkheid, onevenwichtigheid, de noodzaak om het over te nemen. Verantwoordelijkheid voor je acties in het verleden.

Gerechtigheid vereist dat je leert van je ervaringen uit het verleden: de goede, de slechte en de vluchtige. Neem het en “ontgroei het”. Dit is niet de energie van perfectie, maar van rechtvaardigheid en eerlijkheid. Het benadrukt de duidelijkheid van motieven en intenties en vraagt ​​je om realistisch te zijn over de oorzaken en gevolgen van je gedachten en acties. Streef ernaar om je groei in evenwicht te brengen met zowel positiviteit als schaduw, en leer van verschillende delen van jezelf. Wees in je huidige situatie nonchalant terwijl je je realiteit opnieuw formuleert en werk eraan om eventuele negatieve emotionele ladingen te verwijderen. Als angst je ooit heeft gedreven om iets te doen waar je niet trots op bent, bekijk de situatie dan vanuit verschillende perspectieven voordat je de acties van een ander beoordeelt als ‘goed’ of ‘slecht’. – de enige ware manier – het is niet noodzakelijk zwart of wit.

Interpretatie van de  JUSTITIE

Interpretatie van het Grote Arcana Wheel of Justice

Algemene betekenis: kan rechtszaken en andere officiële acties voorspellen. Examens, testen. Maar niets wijst op hun resultaat.

Betekent plichten (ook voor hogere machten)

Gerechtigheid in de indeling (positie) voor werk. Werk voor het beoogde doel (ongeacht de bewuste wens om precies dat te doen). Langdurig, continu werk.
Advocatenkantoor (etc.) Rechters, wetenschappers (natuurwetenschappen: natuurkunde, scheikunde, biologie), wiskundigen, artsen, accountants, esoterici.

Geschillen, provisie, belastingcontrole dreigt. Maar aan de andere kant kan het zeggen dat alles schoon is in het bedrijfsleven, volgens de wet. Noodzaak om te controleren of te correleren met andere kaarten.

Rechtvaardigheid in de afstemming (standpunt) op gezondheid. Gezondheid is normaal volgens leeftijd en lichaamsbouw. Kan overlijdenskaarten vergezellen.

Rechtvaardigheid in de lay-out (positie) van de relatie. Officiële actie: wettig huwelijk of echtscheiding. Het kan betekenen dat de ontmoeting karmisch is, gegeven door het lot.

In de lay-outs voor relaties kan het zich terugverdienen volgens het principe “Als het komt, zal het reageren”, dus je moet uiterst voorzichtig zijn en geen overhaaste handelingen verrichten.

Bovendien, als je een nieuwe relatie hebt, kan de kaart aangeven dat ze behoorlijk harmonieus zullen zijn, en onthoud ook dat deze persoon met een reden in je leven verscheen, meestal stuurt het lot hem om ons te helpen, zodat hij te vertrouwen is .

Gerechtigheid in de afstemming (positie) op het psychotype van een persoon. Verplichting, discipline. Ze werken meer aan karma dan anderen. Levensduur. Goede experts in hun vakgebied.
Gerechtigheid in de uitlijning (standpunt) als advies of waarschuwing. Vertrouw op het lot. Vertrouw op Gods voorzienigheid.

Los zaken op een officiële manier op. Advies om contact op te nemen met de autoriteiten (de rechtbank, de politie, enz.)

Rechtvaardigheid in de indeling (positie) als resultaat. Antwoord in de zin van de vraag. Vaak wel.

Gerechtigheid op zijn kop

  1. Greer – The Complete Book of Reversed Cards: Bij een geïnverteerde rechtvaardigheid is het natuurlijk onmogelijk om concepten als onrechtvaardigheid, onverdraagzaamheid, vooroordelen en vooringenomenheid te missen. De nauwe relatie tussen de principes van kracht en rechtvaardigheid, die in verschillende tarotsystemen de positie van de 11e lasso innemen, werd opgemerkt door St. Ambrosius, die onrechtvaardigheid definieerde als een kracht zonder gerechtigheid, klaar om de zwakken te beledigen. Kritiek kan te hard en daarom destructief zijn. Of de criticus heeft misschien geen begrip. Je vertrouwt te veel op rede en feiten, of negeert ze juist door gebrek aan inzicht.

Algemene betekenis : voltooiing van de periode, werk.

Justitie in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Geschillen, conflict met de staat, wet.

Gerechtigheid in een omgekeerde positie in de uitlijning (standpunt) op gezondheid. De toestand van het organisme is verstoord, het immuunsysteem verzwakt, de gezondheid wordt ondermijnd. Zelf betekent niet de dood, maar kan de bijbehorende kaarten vergezellen.

Gerechtigheid in een omgekeerde positie in de afstemming (positie) op de relatie. De onmogelijkheid om een ​​officieel huwelijk te sluiten. Karma is uitgewerkt, je kunt je verspreiden.

Gerechtigheid in een omgekeerde positie in de afstemming (positie) op het psychotype van een persoon . Overmoed in de eigen onfeilbaarheid.

Justitie in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) als advies of waarschuwing. Tip om dingen voor elkaar te krijgen.

Rechtvaardigheid in een omgekeerde positie in de layout (positie) als gevolg. Het antwoord is nee. Kan duiden op onvolkomenheden. De rechtszaak pakt negatief uit. Deze kaart moet horizontaal worden gecontroleerd.

Zal het werken?  Controleer de legitimiteit van papieren met betrekking tot uw zaak.

Wat ligt ten grondslag aan onze relatie?  De 8e kaart (in sommige decks) duidt vaak op een scheiding of een zeer formele, protocollaire relatie, bijvoorbeeld met een advocaat.

Magie in mijn leven?  Rechtszaken zijn geen magie. Het voelt wel als een circus.

Wat is mijn gezondheidstoestand? Vaak – een steek als symbool van chirurgische (d.w.z. abrupte) interventie

De combinatie van de Major Arcana met de Arcana Justice

Gerechtigheid + Kluizenaar = langzaam. Stop en Denk.

Gerechtigheid + Wiel = uit de situatie stappen, de periode van stagnatie eindigt. Een nieuwe inspanning zal je helpen je doel te bereiken. Straks is het mogelijk om jezelf niet meer in strengheid te houden, maar los te laten.

Gerechtigheid + Kracht = verkoeling van relaties met een partner. De wens om de levensomstandigheden te beïnvloeden botst met de noodzaak om kleine alledaagse gezinsverantwoordelijkheden te vervullen.

Gerechtigheid + Gehangene = Schandaal dat schade veroorzaakt. Een sfeer van instabiliteit om je heen. Een klein verraad door iemand die dicht bij u stond, veroorzaakte vertraging in de zaken.

Gerechtigheid + Dood = pijnlijke ontknoping. De klap die je hebt gekregen, moet worden beschouwd als een indicatie om naar een andere manier te zoeken om je probleem op te lossen.

Eerlijkheid + Matiging = druk van de wet. De uitvoering van uw plannen heeft onvoorziene vertraging opgelopen. Je hebt een nieuw actieterrein nodig om je visie op de wereld te verbreden.

Rechtvaardigheid + Duivel = Onrecht. Je kunt je problemen niet oplossen. Vandaar de irritatie en het ongemak. Geef niet toe aan deze gevoelens – je hebt belangrijkere doelen.

Gerechtigheid + Toren = Juridische acties niet in jouw voordeel. Volgens de wet van oorzaak en gevolg herzien de deelnemers aan uw plannen nu hun relatie.

Gerechtigheid + Ster = Gunstig resultaat. Nieuwe hoop.

Gerechtigheid + Maan = Onderdrukte emoties. Maar de zwaarte verdwijnt en er is een verlangen om plezier te hebben.

Gerechtigheid + Zon = Je hebt een kans, maar je moet hem onmiddellijk gebruiken!

Gerechtigheid + Oordeel = Onomkeerbare beslissing. Het oordeel van het lot als gevolg van jouw daden en het lot zelf, als hoogste rechter.

Gerechtigheid + vrede = succes, gelukkig resultaat. Alles wordt steeds beter.

Justice + Fool = uitstel van de definitieve beslissing.

 

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.