The Light Seers Orakel 10

10 – Wiel

Tarot van de Lichtziener – Wiel

Lichtprofetie: verandering. Het lot, het lot. Geluk, cyclus van karmische lessen, chaos van creatie. Een keerpunt. helderziendheid.

Schaduwprofetie: ongeluk. Karma. De noodzaak om de controle uit handen te geven. De ups en downs van het leven, de onvermijdelijkheid van verandering, onverwachte mislukkingen.

Maak je klaar, ziel, want het levenswiel staat op het punt je goddelijke zegeningen te geven! Verandering staat voor de deur, dus kijk vooruit voor geweldige nieuwe kansen om je leven te veranderen. Wees voorbereid op toevallige ontmoetingen of een splitsing in de weg die alles ten goede zal veranderen. Als je geest openstaat voor het ontdekken van een kans, is deze al van jou. Volg gewoon de broodkruimels van de voorzienigheid en het lot naar je “nog lang en gelukkig”! Onthoud dat het wiel altijd draait en dat dingen nooit meer hetzelfde zullen zijn. Leer genieten van deze constante verandering en weet dat we bij elke draai een kans hebben om omhoog te gaan naar onze eigen verlichting. Proberen het rad van fortuin te besturen zal onmogelijk zijn, dus doe het niet. Grijp je geluksbeenderen en kijk hoe het wiel draait om te zien wat het werkelijk is:

Interpretatie van het RAD VAN FORTUIN

Interpretatie van het Grote Arcana Rad van Fortuin

Algemene betekenis : Geluk op deze kaart kan twijfelachtig zijn, dus het is beter om het als een verrassing, een ongewone situatie te beschouwen. Spel kaart.

Rad van Fortuin in de lay-out (positie) voor werk. Gokzaken. avonturen. Een ongeluk dat grote winsten belooft.

Onverwachte ontmoeting (oproep). Een zaak met onvoorziene gevolgen. Het kan een verwarrende situatie betekenen met een onvoorziene uitkomst.

Rad van Fortuin in de uitlijning (positie) op gezondheid. De toestand is niet stabiel. Soms doet het pijn, maar het is niet levensbedreigend. Probleemgebieden: bloedstolsels, darmen, gezichtsvermogen (maar echte problemen betekenen alleen in een omgekeerde positie).

Rad van Fortuin in de lay-out (positie) voor relaties. Ontmoeting, kennismaking – hoe het zich zal ontwikkelen is niet bekend. Ontmoetingen af ​​en toe, van tijd tot tijd.

Een nieuwe cyclus in de liefde. De kaart zegt nooit bewust wat goed of slecht zal zijn, het spreekt van een nieuwe cyclus. Het kan een nieuwe liefde zijn, de heropleving van de oude, of de overgang naar een nieuwe ontwikkelingsfase, maar één ding is in alles duidelijk: de veranderingen zullen significant zijn in het leven. Maar er is één “maar”. In deze situatie kunnen we niets veranderen, wat we ook doen, het zal nog steeds precies zijn zoals het lot beslist

Rad van Fortuin in afstemming (positie) op het psychotype van een persoon. Een leider die leidt zonder het uiteindelijke doel te kennen. Avonturier, fatalist, gokker. Onafhankelijk in hun mening, aspiraties en acties. Nieuwsgierigheid. Het vermogen om in lastige situaties te komen.

Rad van Fortuin in uitlijning (stand) als advies of waarschuwing. Vertrouw op geluk. Let op borden en ongevallen. (een situatie waarin iets je leidt).

Rad van Fortuin in de lay-out (positie) als resultaat. “Ja”. Maar er zit een mysterie achter de situatie, een soort ‘maar’.

Rad van Fortuin ondersteboven

Algemene betekenis: Het gewone leven, geen verrassingen. Uniforme processen, stagnatie, rust.

Rad van Fortuin in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk. Het spreekt van het gebrek aan uitbreidingsmogelijkheden, maar ook van de afwezigheid van verliezen.

Het zoeken naar werk loopt vertraging op. Als je al een baan hebt – een vaste baan voor de lange termijn op één plek. Langdurige ontwikkeling van één thema.

Rad van Fortuin in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op gezondheid. norm voor deze persoon. Niets nieuws. Stabiele staat (zowel goed als slecht).

Rad van Fortuin in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor relaties. Alles is stil. Kijk naar andere kaarten: ze blijven zoals ze zijn, of als er geen relatie is, dan zal die er niet zijn.

Rad van Fortuin in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op het psychotype van een persoon. Een persoon die alleen en op basis van omstandigheden handelt.

Rad van Fortuin in een omgekeerde positie in een lay-out (positie) als advies. Behoud de huidige situatie (doe wat je doet).

Rad van Fortuin in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) als resultaat. Waar het op neerkomt: de kwestie van een onverwachte gebeurtenis of vooruitzichten – nee. De kwestie van de voortzetting van iets – ja.

Zal het werken? Rustig en vol vertrouwen gaat de zaak naar een succesvolle afronding.

Wat ligt ten grondslag aan onze relatie? Soepel, kalm, niet vertroebeld door passierelatie.

Magie in mijn leven? Deze kaart is op zichzelf niet magisch, maar kan worden gebruikt bij magie die verband houdt met reizen.

Wat is mijn gezondheidstoestand? Allereerst geen verslechtering. En als hij ziek was, ging het proces beter

De combinatie van de Grote Arcana met het Arcana Wiel

Wiel + Kracht = liefdesaffaire, harmonie, wat leidt tot succes en geluk. De behoefte aan beweging is erg groot. Met zo’n energie kun je moedig verder gaan.

Wiel + Gehangene = verwachte veranderingen komen niet voor. Illusies grijpen je aan, raap jezelf bij elkaar. Alles gaat goed, je bent alleen een beetje afgeweken van het beoogde pad. Je moet duidelijkheid geven aan je gedachten.

Wheel + Death = ontmoeting met het onzichtbare. Persoonlijke transformatie die niet langer kan worden uitgesteld.

Wiel + Moderatie = bliksembeweging. Het streven naar vrijheid, nieuwe horizonten. Maar om onafhankelijk te worden, heb je reactiesnelheid nodig.

Wiel + Duivel = buitensporige trots. De reactie van mensen op de situatie waarin u zich bevindt, kan de sfeer van vertrouwen en welzijn die u eerder omringde enigszins overschaduwen.

Wiel + Toren = gevaar tijdens het verplaatsen, struikelen. Het gevoel van psychologisch comfort wordt verstoord door een scherpe toon.

Wiel + Ster = deze ster van geluk zal aan je worden onthuld wanneer je eindelijk je missie, je roeping vindt.

Wiel + Maan = plezier op het water. Hoge ontvankelijkheid zal je het plezier van leren geven. U zult begrijpen waarom het verlangen naar vrijheid inherent is aan de menselijke natuur. Dit is een belangrijk kosmisch signaal voor iemand die het gekozen pad wil bewandelen.

Wiel + Zon = rust in prettig gezelschap. In deze wereld is het een zonde om zonder passie te leven! Nieuwe kansen.

Wheel + Judgement = de behoefte aan een verandering van plaats. Het is tijd om te gaan. Je nieuwe kwaliteiten krijgen vorm en dwingen je op zoek te gaan naar een nieuwe manier van leven die past bij je nieuwe ontwikkelingsfase.

Wiel + Wereld = Uitzonderlijk geval. Er wacht je veel vreugde. Alle plannen worden precies uitgevoerd zoals u wilde. Een nieuwe periode in het leven, tijd om de vruchten te plukken? je hoop komt uit.

Wheel + Fool = gevaar op of vanaf het water.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.