The Light Seers Orakel 1

1 – Magiër

Tarot van de Lichtziener – Magiër

Lichtprofetie: vaardigheid, natuurlijke talenten, manifestatie van krachten. Creativiteit, vindingrijkheid.

Schaduwprofetie: onbenut potentieel, verborgen talenten. Twijfelachtige bedoelingen. Manipulatie, egoïsme. Onoplettendheid of geblokkeerde creatieve energie.

De goochelaar draagt ​​een krachtige boodschap over het potentieel van het universum. Jij. Eten. Magie. Je hebt alles wat je nodig hebt om te slagen. Een pestkop die kosmische energie manifesteert? Welke kracht heb je nodig? Ze zijn binnen handbereik! Ontwaak de magie die door de aderen stroomt en focust op energie, intentie, verlangen en handelen. Wanneer je bewust in je persoonlijke kracht stapt en ervoor kiest om de materiële wereld te veranderen, wordt elke inademing (en elke uitademing) een kans om nieuwe betekenissen en nieuwe perspectieven werkelijkheid te maken. Als je niet zeker weet of je in staat bent om het leven te creëren waar je naar verlangt, vertrouw dan op het verborgen potentieel dat binnenin ligt. Het gebrek aan inspiratie op dit moment herinnert je eraan dat het tijd is om je muze te vinden. Vind je vonk. Vind je “waarom?”. Alles wat je nodig hebt, ligt voor je, het universum is als een gigantische ketel, wat wil je tot leven brengen? En wat kun je vandaag doen om het een stap dichter bij de realiteit te brengen?

De Magiër

Algemene betekenis: begin. Een baan zoeken. De geboorte van een kind, het begin van een nieuw project, actie alleen. Eenzaamheid door keuze.

De magiër is in de lay-out (positie) voor werk. Begin. Nieuwe zaken, nieuwe zaken. Een van de beste kaarten voor zaken. Nieuwe baan gevonden. Kan handel symboliseren.

De magiër bevindt zich in een lay-out (positie) voor gezondheid. Herstel. Goede gezondheid. Mogelijke geboorte van een kind (jongen)

De magiër zit in de layout (positie) van de relatie. Betekent meestal “eenzaamheid van elkaar”; onafhankelijkheid, scheiding. Het kan betekenen dat de relatie een nieuwe fase is ingegaan (vaak de hierboven beschreven fase).

Voor een vrouw belooft het in de regel een nieuwe relatie (nieuwe liefde, nieuwe kennismaking), terwijl men niet alleen op vriendschap met zo iemand moet vertrouwen. Seks, zoals ze zeggen, zal onvermijdelijk zijn.

Magiër in de lay-out (positie) van iemands psychotype. Individualistisch; optimist; liefdevolle onafhankelijkheid. Liefhebber van alles om te beginnen (niet noodzakelijkerwijs tot het einde brengen). Enthousiasteling, leider.
De belichaming van het actieve mannelijke principe.

Deze persoon is zeer veelzijdig, zoals ze zeggen “en de maaier, en de smid, en de gokker op de pijp”, maar tegelijkertijd is hij soms een beetje despotisch (en er zijn vlekken in de zon). Je kunt altijd op hem vertrouwen, hij zal helpen, hoewel hij zijn hersens volledig zal wassen met moraliseren.

Magiër in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Begin opnieuw. Zoek een ander beroep, handel onafhankelijk, afgezien van de mening van anderen. Wees niet bang voor verandering en innovatie.

De magiër in de layout (positie) als resultaat. Meestal wel, ja.
De vraagsteller zou er goed aan doen zichzelf wakker te schudden, zichzelf te realiseren en een nieuw leven te beginnen.

De m agiër ondersteboven

Algemene betekenis : passiviteit, luiheid (misschien heeft hij het niet nodig). Mismatch van kansen en verlangens. Gebrek aan ervaring. Vertragingen bij het oplossen van het probleem.

De magiër bevindt zich in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor werk . De business kan zich niet verder ontwikkelen, maar de redenen hiervoor zijn te overzien. Het werk blijft in dezelfde situatie (er verandert niets).

De magiër bevindt zich in een omgekeerde positie in de uitlijning (positie) op gezondheid. De gezondheidstoestand is onveranderd (goed of slecht zegt niet).

De magiër bevindt zich in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor relaties. Dating, misschien weinig belovend. Relaties door inertie, zonder vooruitzichten.

De magiër bevindt zich in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) van advies of waarschuwing. Haast u niet om stappen te ondernemen, want de basis voor actie is nog niet voorbereid. In dit stadium is het beter om uw ambities te vergeten.

Advies om andere wegen te zoeken, af te wachten of beter voor te bereiden.

De magiër staat hierdoor in een omgekeerde positie in de layout (positie). Het antwoord is om onoverkomelijke redenen “nee”. (“Nee maar”).

Als de kaart er omgekeerd uitkomt , kan dit betekenen dat je geweld gebruikt voor kwaad of dat je je wendt tot destructieve krachten. Bovendien kan het zwakte van de wil betekenen. Probeer in dit geval de zoeker ervan te overtuigen dat hij voldoende kracht en bekwaamheid heeft.

Zal het werken?  Je hebt genoeg energie om te beginnen. Het einde van de zaak zal alleen afhangen van uw doorzettingsvermogen.

Wat ligt ten grondslag aan onze relatie?  Je verbinding is energetisch (energetisch) van aard, niet sensueel. Het is meer een zakelijke relatie.

Magie in mijn leven?  Enorm energiepotentieel.

Wat is mijn gezondheidstoestand? Uitstekend.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.