The Light Seers Orakel 0

Tarot van de Lichtziener

Lichtprofetie: nieuw begin, potentieel, avontuur, enthousiasme, ontwaken, onschuld, optimisme.

Schaduwprofetie: Overmoed, ten onrechte geloven dat je het antwoord al hebt, impulsieve en overhaaste beslissingen, gebrek aan ervaring, domheid, analyseverlamming (overanalyse van de situatie).

Elke verwezenlijkte droom begint met een ogenschijnlijk “stomme” gok dat er ergens meer te zoeken, te ontdekken en te bereiken is. Dit kinderlijke optimisme komt voort uit de diepten van je kennis en herinnert je eraan dat je al die magische dingen kunt bereiken waarvan je hebt gedroomd.

De reis van de ziel begint met een enkele stap en misschien sta je aan de vooravond van een epische reis. Kijk met enthousiasme naar de toekomst en weet dat er een goddelijke sprong in het diepe nodig is om de beloning te ontvangen die de afgrond zelf je biedt. Je voelt je misschien niet klaar. Misschien ben je er nog niet klaar voor. Maar er hangt magie in de lucht en het universum wacht om je te begeleiden en te ondersteunen met eindeloze liefde. Vertrouw op je intuïtie, zwaan in het zaad van mogelijkheden.

Algemene betekenis: onduidelijkheid, geheime informatie, mogelijk een weg, diefstal (een jonge man met een tas over zijn schouders), roekeloos gedrag, jeugdige domheid, krankzinnigheid.

Nar aan het werk. Toerisme; showbusiness (iets gerelateerd aan toneel, circus, entertainment); criminele zaken; kleine zakkenrollerij.

Niet de beste kaart voor zaken ; roekeloze acties, dingen op hun beloop laten, zaken doen volgens het principe “the curve will take you out”.

Onvoltooide carrière. Er wordt vaak gesproken over het veranderen van baan.

Een van de armoedekaarten.

Nar in de uitlijning van de gezondheid. Frivole houding ten opzichte van gezondheid. Geestesziekte, slechte gezondheid.

Mogelijke conceptie.

Een van de kaarten die de dood symboliseert (ondersteboven in combinatie met de omringende kaarten)

De nar is in positie voor relaties. Flirten, vakantieromans, intriges. Niets serieus.

Vaak kan het uitvallen als een illusie van liefde, of beter gezegd de illusie van ideale liefde (een prins op een wit paard, kristallen kastelen en slapende schoonheden). De vraagsteller droomt van zo’n relatie, maar uiteindelijk breekt er heel vaak een periode van teleurstelling aan.

De nar in de positie is het psychotype van een persoon. Een frivool persoon van een avontuurlijk pakhuis. Een persoon met “zijn eigen god” (het geluk van een dronkaard) zal in een moeilijke situatie dragen en redden en komen waar de ander zal passeren zonder te struikelen.

Het kan een persoon symboliseren die is ondergedompeld in zijn eigen wereld.

De wens om aandacht te trekken, excentriciteit.

De nar bevindt zich in de positie  van advies : ga met de stroom mee, vertrouw op het lot. Maak geen grote plannen. Verander de omgeving, werk, ga om te ontspannen.

Nar in positie  waarschuwing : de situatie is onvoorspelbaar en het is onmogelijk om nauwkeurige aanbevelingen te doen. Waarschuwt dat de vraag niet nauwkeurig is geformuleerd.

Resultaat : Het is onmogelijk om een ​​exact antwoord te geven. De redenen kunnen verschillen. Er wordt bijvoorbeeld geen rekening gehouden met bepaalde omstandigheden van de zaak, of het hangt allemaal af van hoe de vragensteller zich gedraagt.
Het sterrenbeeld Steenbok komt ook overeen met de Oordeelkaart, d.w.z. het gaat van “leeuw” naar “rechts” = links naar rechts.

De omgekeerde positie van de lasso Jester

Algemene betekenis : geeft hoop op verduidelijking van de situatie, spreekt van het begin van stabiliteit.

Nar in een omgekeerde positie voor werk. De situatie ten goede verduidelijken (er zal geld zijn, het contract zal worden ondertekend). Een baan of promotie vinden. Een veelbelovend project, het einde van een stage, een proeftijd. Terug van zakenreis.

Nar in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor gezondheid . Herstel, conceptie of geboorte van een kind.

De nar staat in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor relaties. Ontmoeting (kennismaking) met prospects. Verduidelijking van omstandigheden, relaties (waartoe zo’n verduidelijking zal leiden – controleer).

De nar staat in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) voor advies of waarschuwing. Bekijk de zaken serieuzer. Laat de dingen niet aan het toeval over.

Nar in een omgekeerde positie in de lay-out (positie) Totaal. Hoogstwaarschijnlijk wel (eventueel met voorwaarden).

Als de “nar” er ondersteboven uit komt , waarschuw de zoeker dan dat zijn keuze verkeerd is en raad je aan om er nog eens over na te denken. Komt zo’n situatie in het verleden naar voren, dan is de keuze al gemaakt en zullen anderen laten zien of het goed of slecht was. Als de zoeker aarzelt, waarschuw hem dan dat hij het risico loopt zijn kans te missen.

Zal het werken?  Dit is stom.

Wat ligt ten grondslag aan onze relatie?  Frivole relaties.

Magie in mijn leven?  Je bent dom genoeg zonder magie.

Wat is mijn gezondheidstoestand? Kinderen zijn over het algemeen gezonder dan volwassenen.

 

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.