tc70

Staven Zeven

Staven Zeven is in de Crowley Tarot de kaart die moed, doorzettingsvermogen en lef in zich meedraagt.

Op Staven Zeven zie je een staaf op de voorgrond en zes staven op de achtergrond. De zes staven dragen allemaal een Tibetaans symbool voor kracht en energie.

Ze staan in dienst van de grote staaf op de voorgrond. De energieën zijn verenigd en dienen allemaal hetzelfde doel.

Wanneer je deze kaart getrokken hebt, dan is dat een duidelijk teken dat je de angsten die je voelde achter je laat, en je in een bepaalde kwestie moedig op je doel afgaat.

Je gelooft in je eigen kracht en bent bereid de nodige risico’s te nemen om succes te boeken.

Staven Zeven kan er vanzelfsprekend ook op wijzen dat je meer voor jezelf op moet komen als je succes wilt hebben. Deze kaart kun je dan opvatten als een uitnodiging om meer te vertrouwen op je eigen kracht.

Hoe groot de weerstand ook is waar je mee te maken hebt, op het moment dat je niet geloofd in eigen kunnen, wordt de weerstand alleen maar groter. Kom op voor je eigen waarheid en gebruik je ervaringen uit het verleden om nu verder te komen.

De planeet Mars en het astrologische teken Leeuw zijn verbonden aan deze kaart. Dat wil zeggen dat je kunt vertrouwen op de creatieve energie die je in je hebt. Mars symboliseert levenslust. Leeuw is een teken dat creatieve expressie symboliseert.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline