tc64

Staven Aas

Staven Aas is een kaart die als geen ander onbedwingbare levenskracht en energie symboliseert. Na De Zon is Staven Aas de hoogste energiekaart in de Crowley Tarot.

Staven Aas wordt voorgesteld als een brandende fakkel: een symbool van de levenskracht die in ieder van ons schuilt. Om de fakkel heen zijn bliksemschichten te zien. Die staan symbool voor de energie die vrijkomt nadat je blokkades die je tegenhielden terzijde hebt geschoven.

Als je deze deze kaart getrokken hebt, duidt dat erop dat je je bewust bent geworden van je eigen levenskracht. Je hebt problemen die je tegenhielden overwonnen, of bent druk bezig deze problemen weg te ruimen.

Op het moment dat je de blokkades hebt opgeruimd, die zowel in jou als buiten jou kunnen liggen, kan de vernieuwing zich in alles levensfacetten doorzetten.

Staven Aas kan er ook op wijzen dat je op dit moment door elkaar geschud wordt door de energie die nu vrijkomt. Je kunt het gevoel hebben dat je niet in balans bent, zoals een storm op zee. Door de levenskracht die in je huist, is geen zee te hoog. Je hoeft niet bang te zijn dat je ten onder gaat.

Hoe dan ook wijst deze kaart erop dat je er verstandig aan doet om te ontdekken hoe je gebruik kunt maken van de kracht en energie die je in je hebt.

Show More
Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de plaatjes te kunnen bekijken en reload de pagina