tc59

Bekers Tien

Voldoening, bevrediging en emotionele tevredenheid zijn de belangrijkste steekwoorden die horen bij Bekers Tien.

De tien bekers die je op deze kaart ziet, zijn gegroepeerd in de vorm van de Levensboom. Alles bevindt zich precies op de juiste plek, in volmaakte harmonische orde. De kaart straalt een beeld van diepe vervulling uit.

De grote lotusbloem op de kaart is als een kroon bovenop de Levensboom. De lotusbloem getuigt daarmee van rijkelijk ontvangen liefde. De overlopende bekers duiden erop dat alle betrokkenen daarin delen.

De betekenis van deze kaart kun je dan ook wel zien als een uitnodiging om open te staan voor liefde. Wie bereid is om liefde te ontvangen, is deelgenoot van deze rijke stroom van liefde.

Daarnaast is Bekers Tien een kaart die je erop wijst dat je erop kunt vertrouwen dat de dingen gebeuren op het moment dat ze moeten gebeuren. Bekers Tien wijst je erop dat je er goed aan doet om de dingen los te laten.

Laat de dingen zich ontwikkelen in hun eigen tempo, zonder dat je op het gaspedaal of op de rem probeert te trappen.

Je kunt erop vertrouwen dat het leven je alle dingen geeft die je nodig hebt om gelukkig te zijn.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline