tc38

 

Zwaarden Drie

Zwaarden Drie is de kaart van verdriet, zorgen en gebrek aan duidelijkheid.

Op Zwaarden Drie zie je het centrale zwaard van helderheid, dat door twee kromme zwaarden wordt ingeperkt. De gebogen zwaarden wijzen op een gebrek aan harmonie.

De roos is verlept en verliest haar blaadjes. Donkere wolken perken de geest in. Dit staat voor zorgen, twijfels en angst voor wat gaat komen.

Wanneer je deze kaart getrokken hebt, duidt dat erop dat je rondloopt met zorgen over een bepaalde kwestie en dat je niet goed lijkt te weten wat daarvoor de juiste oplossing is.

Je mist helderheid en bent niet in evenwicht. Zwaarden Drie nodigt je uit om ondubbelzinnige beslissingen te nemen. Een aanwijzing voor een oplossing vind je in het probleem waar je mee te maken hebt. Ieder probleem bevat zijn eigen oplossing.

Zwaarden Drie kan er ook op wijzen dat je te maken hebt met spanningen in een driehoeksrelatie. Een derde persoon is binnengedrongen en verstoort de harmonie. Het kan ook zijn dat jij zelf die derde persoon bent.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline