tc24

Schijven Drie
Schijven Drie is de kaart die symbool staat voor werk. En werk wordt hier bedoeld in de zin van ‘werk aan de winkel’. Daarnaast stelt deze kaart volharding en vasthoudendheid voor.

De symboliek van de kaart vind je terug in de afbeelding van Schijven Drie.

De drie rode wielen symboliseren hart, verstand en daadkracht. De drie wielen zijn via de piramide met elkaar verbonden. Dat wil zeggen dat je gefocust bent om je doel te bereiken.

Het blauwe licht rondom staat symbool voor helderheid: je weet duidelijk wat je wilt. De verlichte piramide stelt de kracht voor van intentie.

Wanneer je deze kaart getrokken hebt, duidt dat erop dat je bereid bent om je voor de volle honderd procent in te zetten om je doel te bereiken. De kaart kun je ook zien als een aansporing om alles te geven wat je hebt: het loont de moeite!

Het kan zijn dat je je nog inhoudt. In dat geval roept Schijven Drie je op om bereid te zijn alles te geven en alles te ontvangen. Er is werk aan de winkel!

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline