Ogham23

 

PHAGOS(Beuk)

Beuk is een gladde houtsoort die makkelijk volkomen vlak is te schaven – beuk werd dus reeds heel vroeg gebruikt als schrifttablet en ook werden runen gesneden in beukenstaven. Deze noemden in het Duits “buchstaben”, dit woord betekent nu ‘hoofdletters’. Ook ‘boek‘ is afkomstig van ‘beuk’. De talisman van beuk laat contact toe met de oude wijsheden en alle kennis uit het verleden die latent in onze geest is opgeslagen.

Leiding vanuit het verleden

Fysieke affirmatie : Vroegere herinneringen brengen de oplossing van een huidig probleem.

Mentale affirmatie : Luister naar de echo’s in je geest – ze geven de wijsheid om de nodige veranderingen door te voeren.

Spirituele affirmatie : Doe het verleden niet af als ouderwets – luister naar de innerlijke stem en je zal het juiste pad volgen.

Kleur : oranje
Sleutelwoord : leiding uit het verleden
Klank : PH

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline