Ogham2

UILLEAND(Kamperfoelie)

Kamperfoelie wordt geassocieerd met misleiding. Zo dacht men vroeger dat kamperfoelie wellustige dromen gaf aan jonge meisjes, die daarom deze plant dienden te mijden. De ware betekenis is misleiding van vijanden met als doel het overleven. Bijvoorbeeld de misleiding die de leeuwerik gebruikt : deze vogel maakt veel lawaai terwijl hij in spiraalvlucht steeds hoger klimt. Vervolgens laat hij zich als een baksteen een heel eind van zijn nest vallen, dit om belagers te misleiden die het op zijn jongen zouden hebben gemunt. De talisman van kamperfoelie geeft zelfzekerheid en de kracht om niet van het gekozen pad af te dwalen.

Oude wijsheid, het ontraadselen van geheimen, onzekerheid overwinning

Fysieke affirmatie : Volg uw wensen en laat vreugde toe in je leven. Wees geen kluizenaar – uit vreugde kan je leren, niet door onderdrukking van geneugten.

Mentale affirmatie : De verborgen geheimen die je zoekt zijn niet zo moeilijk te doorgronden als je wel denkt. Ze worden verstild door achtergrondlawaai – mijdt de afleiding en concentreer je op het geheim.

Spirituele affirmatie : Blijf trouw aan je principes en geloof – volg het pad van Uilleand in alle veiligheid.

Kleur : lichtgeelSleutelwoord : oude wijsheid
Klank : PE

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline