MANGA7

Manga 7

Balans

In de betoverende wereld van de Manga tarot verschijnt de kaart van de Prinses met de Hortensia symboliek, een betekenis in de vorm van groei, verfijning en emotionele balans.

Op de kaart staat een prinses, met de hortensia in haar handen. Ze koestert  de bloem  als een kostbaar juweel. De hortensia, in al haar prachtige kleuren, symboliseert emotie, dankbaarheid en overvloed.

De voorspelling spreekt van een tijd van innerlijke groei en ontwikkeling, waarin de prinses wordt uitgenodigd om haar emotionele welzijn en innerlijke balans te cultiveren. De hortensia herinnert jou eraan om te blijven bloeien, zelfs te midden van uitdagingen, en de schoonheid te vinden in alle aspecten van haar leven.

Maar te midden van je zoektocht naar emotionele vervulling waarschuwt de kaart ook voor de noodzaak van zelfzorg en grenzen. Het herinnert  jou eraan dat je voor jezelf moet zorgen, je emoties moet erkennen en ruimte moet geven aan haar innerlijke groei.

De kaart nodigt uit tot introspectie, om te onderzoeken hoe we onze emoties kunnen omarmen en in balans kunnen brengen met ons innerlijke zelf. Het herinnert ons eraan dat ware kracht ligt in het vermogen om met gratie en veerkracht door het leven te navigeren, terwijl we onze eigen bloei omarmen.

Deze kaart  is een herinnering dat in het heden, te midden van alle ups en downs van het leven, onze emoties onze grootste bron van kracht en wijsheid kunnen zijn.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.