lenorgilde6

De Wolken

 

Negatieve kaart

Sleutelwoorden: Hindernissen, Blokkades, Problemen

Ik ben donker aan de ene kant en licht aan de andere. Wees ervan verzekerd dat ik conflicten en twijfels breng. Je zult het niet helder kunnen zien. Ik belemmer je waarneming en zorg voor verwarring. Maar ik beloof oprecht dat ik zal verdwijnen, want nadat de storm is gaan liggen zal altijd weer de zon gaan schijnen.

Een kaart die voorgevoelens en veranderingen weergeeft, de negatieve of positieve uitwerking blijkt uit de richting die de donkere kant van de wolk raakt. De opvliegende vogels aan de rechter- kant van de kaart en de glorieuze doorbraak van de zon belooft bevrijding van onzekerheid. Deze kaart kan je ook waarschuwen dat er iets wordt verhuld; er is gebrek aan helderheid met betrekking tot een bepaalde situatie, er moet iets ontsluierd worden. Wellicht ligt er een openbaring in het verschiet. De donkere aspecten van de kaart wind je links onderaan waar we de bliksem zien inslaan in de Boom van de vorige kaart. Dit beeld weerspiegelt onzekerheid en verwarring. In sommige manieren van Lenormand kaartlezen, worden de lichte en donkere kanten van deze kaart gebruikt om ons te vertellen of de verwarring voor ons ligt of achter ons. In de Lenormand van Vergulde Visioenen kunnen we ook zien of het zich boven ons of onder ons bevindt. Dit is vooral handig in een Grand Tableau reading waar we naar de diagonalen kijken, een reading voor gevorderden.

 

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.