lenorgilde35

Het Anker

 

Positieve kaart

Sleutelwoorden: Huwelijk, Liefde, Breken

Met stabiliteit en zekerheid zorg ik voor gemoedsrust. Ik moedig je aan door te zetten en help je je doel te ontdekken. Kijk uit voor negatieve kaarten, ze kunnen je ketenen en naar beneden trekken.

In de originele spelregels voor de kaarten die later de Lenormandkaarten zouden worden, was dit de belangrijkste van het hele spel want ‘degene die op deze afbeelding van hoop komt te staan, wint het spel én de pot’. Het Anker is het traditionele symbool voor hoop (of vertrouwen) en komt voor de dood – het Kruis (36).

Het Anker biedt stabiliteit en zekerheid; vertrouwen dat je harde werken uiteindelijk beloond zal worden. Het Anker van de Lenormand van de Vergulde Visioenen is versierd met twee vissen die overvloed en rijkdom betekenen in Lenormand; dit is een kaart die vertrouwen geeft. Je wordt beschermd in moeilijke tijden.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline