KwanYin3

Bloesems van de hemelse danseres

 

Kwan Yin danst met creatieve energie en licht aan de hemel en zorgt voor neervallende bloesems. Op dezelfde manier, wanneer wij onze creatieve spirituele kracht aanspreken, zorgen we ervoor dat ons leven en van al het leven om ons heen opbloeit. Het scheppen is een natuurlijke, spirituele kracht in jou, geliefde. Het forceren kan het proces vertragen. Het is tijd om op te houden met ertegen te strijden, laat het manifesteren gebeuren. Vertrouw, laat los, laat je creatie stromen.

 

Kwan Yin is een wezen van goddelijke, vrouwelijke kracht. Ze danst met de lucht, de hemelse krachten van inspiratie, en het resultaat is dat het leven om haar heen opbloeit. Kwan Yin geeft je leiding zodat je juist nu ook iets belangrijks creëert, iets dat in overeenstemming is met hemelse krachten en licht, wat van betekenis is voor het pad van spiritueel ontwaken op deze planeet. Of je je er nu helemaal bewust van bent of niet, het gebeurt. Jouw spirituele licht stroomt naar het concrete plan, met de bedoeling dat bepaalde situaties en omstandigheden van het leven zich manifesteren. Deze manifestaties zijn in overeenstemming met je spirituele pad en Kwan Yin zal je ondersteunen bij het manifesteren met haar hemeldans, die het goddelijke licht van inspiratie oproept en ondersteunt bij de aardse schepping, zodat we het goddelijke van haar in vorm kunnen ervaren hier op aarde. De weg van de Hemelse Danseres Kwan Yin is de weg van Yin, of de weg van goddelijke aantrekkingskracht. De kracht van Yin is het bewustzijn en het ‘bestaan’ dat ons in staat stelt, dat wat we graag willen, aan te trekken. We worden er door aangetrokken rijkdom, welzijn, vrede, passie, doel, vriendschap, ondersteuning, succes enzovoort. Liever dan er op uit te gaan en er naar te streven, alsof het niet al in ons zit, kunnen we groeien om het gewoon te zijn en tegelijkertijd te worden, totdat we het concreet in ons leven ervaren. Het is alleen een kwestie van tijd voordat het gebeurt.

Om Yin-Power te ontwikkelen om de schepping zich te laten manifesteren in jouw fysieke werkelijkheid, kun je je meer focussen op toelaten, stromen, overgeven en meegaan in de grotere stroom, liever dan de gebruikelijke manieren in de Westerse cultuur, de dingen doen, zorgen dat dingen gebeuren, forceren, van plan zijn en volhouden. Kwan Yin leidt je nu naar het in evenwicht brengen van doen en laten. Er zijn is aanwezigheid, het is waardering, het is blije stilte en verwondering, het is het besef binnenin dat je een spirituele magneet bent en dat wat je wilt aantrekken, dat kun je, door eenvoudigweg kwaliteiten van buitenaf die je wilt ervaren in jezelf te ontwikkelen. Ze leidt je om nu met haar in de lucht te dansen, om ontvankelijk te worden voor hemelse energieën en om het manifesteren hiervan te laten bloeien, net zoals de bloemen die van haar goddelijke voeten vallen.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.