KwanYin22

Prinses van de herfstoogst

De Prinses van de Herfstoogst brengt weldadige geschenken en zegent pogingen en actie uit het verleden. Het is een tijd dat het werk zijn vruchten afwerpt. Er gaat nu iets moois gebeuren. Het kan zijn in de vorm van een spirituele gift, een gelegenheid die zich voordoet, een stroom van overvloed, een betekenisvolle relatie of een belangrijke vriendschap en meer. Wanneer de zegening je ten deel valt, zul je die met dankbaarheid in je hart herkennen en zij komt je perfect van pas. Stel je open om haar te ontvangen, wetend dat je haar met recht hebt verdiend.

 

Je staat op het punt om nu iets bijzonder heilzaams te ontvangen. Het kan iets zijn wat heel duidelijk is, waarvan je hart opspringt en waar je geest blij van wordt. Of het kan beginnen als een verborgen zegen die leidt tot het openstellen van je hart op een minder duidelijke manier. Soms beseffen we niet dat we gezegend zijn, omdat de zegening bestaat uit het vermijden van iets dat ons onnodig pijn of lijden zou hebben veroorzaakt, ons zouden hebben afgeleid van het pad en onze levendigheid tijdelijk zou hebben verminderd. Misschien hebben we een poosje later pas beseft, dat ons inderdaad een mogelijk groot lijden is bespaard. Soms beseffen we ons zelfs niet hoe geliefd en beschermd we zijn in moeilijke momenten, die uiteindelijk een zegen blijken te zijn. Wanneer we ons open stellen om meer zegeningen in ons leven te kunnen ontvangen, en we kunnen er over heel veel beschikken door de oneindig liefhebbende, meelevende en vriendelijke wezens die ons altijd omringen, kunnen we beginnen met het laten groeien van een ‘gezegende’ gemoedstoestand. De Prinses van de Herfstoogst, de geliefde Kwan Yin als goedgunstige, gezegende en schenker van gaven in je hart laten wonen, helpt je in deze staat te komen. De gemakkelijkste manier om dit te bereiken, is om je zo vaak als mogelijk dankbaar te voelen in je hart. Zelfs als je er niet zeker van bent waarom je leven zich op deze manier ontvouwt, bedenk dat achter elke omstandigheid de goddelijke hand van je eigen schitterende Hoger Zelf, daarbij geholpen door Kwan Yin, je dieper leidt in je eigen gevoel gezegend zijn.

Deze zegening die je nu ontvangt is een speciale beloning voor je inspanningen, pogingen en het werken aan je innerlijk gedurende enige tijd. Het zal er als iets heel kostbaars uitzien en ook zo voelen, en dat je is geschonken vanuit een universum dat her goed met je voor heeft, en dat is ook zo. Heb vertrouwen, stel je open en ontvang, geliefde. De tijd is nu voor jou gekomen.

 

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.