KwanYin15

Ivoren zwanengodin

De Ivoren Zwanengodin vertelt over spirituele gratie en zuiverheid. De zuiverheid van je geesteslicht wordt nooit minder, geliefde. Laat schuld, schaamte, oordelen of angst dat je op welke manier dan ook niet goed genoeg bent los, zodat je je bewust kan worden van je schoonheid, meer jezelf kunt zijn en je goddelijk wezen aan de wereld kunt tonen.

 

Sluit je ogen niet voor het waarnemen van je eigen innerlijke goddelijk licht in al zijn zuiverheid en schittering, geliefde. Je kunt het gemakkelijk vinden om in de illusie van zonden en het niet waardig zijn te geloven, dan in de waarheid van jouw spirituele onschuld, want net zoals de zuiverheid, schoonheid en gratie van de Ivoren Zwanengodin, is ook jouw ziel helder, zuiver en altijd innemend. Er wordt je gevraagd om de goddelijke energie in jezelf te (h)erkennen, zonder terughoudendheid voor de onvoorwaardelijke acceptatie van jezelf en de kijk op jezelf.

Het is tijd om te accepteren dat je goddelijkheid groter is, je open te stellen voor het zuivere licht binnenin je en dit niet te negeren, het kleiner te maken, of je zorgen te maken dat het niet goed genoeg is. Wat er ook gebeurd is in je leven, wat je ervaringen ook waren of welke keuzes je gemaakt hebt, het licht van je geest is net zo zuiver als de goddelijke bron zelf, want in wezen is dat zo! Je hoeft je niet te schamen voor je geest, of onvolwaardige gevoelens te hebben. Iedereen heeft precies dezelfde gedachten. We beseffen het allemaal alleen in een verschillend stadium.

Kwan Yin, Zwanengodin, wil je graag zegenen met goddelijke gratie, geliefde, om je te helpen bij je spirituele groei op dit belangrijke moment op je pad. Om dit te laten gebeuren, moet je willen en kunnen ontvangen.
Als je er voor kiest om schaamte alleen maar een gevoel te laten zijn en het los te laten, als je ervoor kiest om niet te oordelen, je eigen zelf te veroordelen of te bekritiseren, of dat een ander te laten doen, bewandel je het pad van de herinnering van de wezenlijk zuivere geest die iedereen heeft. Dit is een vredig en vreugdevol pad. Je gaat de god en de godin in jezelf zien, die de meest onwaarschijnlijke mensen, situaties en ervaringen in de schaduw stelt! Je stelt je open om de gratie te ontvangen die de geliefde Kwan Yin nu met je wil delen, om je te helpen blijer te leven wanneer je hier spiritueel aan wordt herinnerd. Laat je zegenen met haar gratie terwijl je je de spirituele zuiverheid van je eigen wezen herinnert, smetteloos, zonder oordelen of gebreken.

 

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.