KwanYin12

Hemelpoorten

Iedereen heeft als einddoel spiritueel geluk en spirituele vrijheid. Geliefde Kwan Yin heeft, tot nu toe, een onvermoeibare compassie met alles wat leeft. Toch worden sommige relaties, lagere trillende wezens, entiteiten en natuurgeesten bang voor de goddelijke liefde en geloven ze dat ze beter af zijn wanneer ze zich verbergen achter het schild van menselijke natuur. Dit blokkeert de vooruitgaand naar bevrijding, waar de mens en andere lagere wezens wanneer ze door hemelpoort gaan, een gevoel van vrede, geluk en thuis komen krijgen bij de geestelijke Bron van alle Leven.

 

Soms moeten we anderen helpen om hun weg naar het licht te ontdekken. We kunnen gehecht zijn aan de aardse energieën, mensen, plaatsen of voorwerpen. Net zoals ze proberen naar een vreemde stad te gaan, proberen ze te blijven waar ze niet moeten zijn, liever in de geest van het menselijke energieveld, dan dat ze proberen spiritueel te groeien op hun eigen reis door de Hemelpoorten naar een hoger bewustzijn van geluk. Soms gebeurt dit toch, ofschoon het niet mogelijk lijkt voor het bewustzijn van het lagere weifelende wezen, omdat het eruit kan zien als een reis.

Je zou bewust gehechtheden kunnen voelen, of een spiritueel gevoel hebben dat je geen goed gevoel geeft, en waarvan je je energieveld moet bevrijden, of je zou je soms alleen maar boos kunnen voelen, vermoeid, leeg of ‘niet jezelf’. Dit zou kunnen komen door oude energieën die niet bij je horen, en die je moet loslaten; of zelfs door energetische invloeden die geen natuurlijk deel van je energieveld zijn, en waarvan je je kunt bevrijden ten gunste van allen die erbij zijn betrokken. Het hieronder beschreven helende proces zal je hierbij helpen, zelfs als je je niet bewust bent van de achterliggende gedachten waarom je je zo voelt.

Je hebt misschien net alles op orde gebracht, in dat geval betekent het dar dit orakel werkt, of wanneer je onlangs een geliefde hebt verloren, dan is dit een bevestiging dat ze door de Hemelpoorten gaan en vrede hebben, maar das jouw liefdevolle gebeden hun ook goed zouden doen op hun weg.

Deze kaart kan ook een teken zijn van de geestelijke vaardigheid die je hebt, om andere niet fysieke wezens hun weg te laten vinden naar een vrediger bewustzijn. Als je voelt dat dit het geval kan zijn, dan is het misschien goed voor je wanneer je iemand zoekt die deze vaardigheid ook bezit, en die je met liefde en vriendelijkheid kan helpen bij het trainen van deze vaardigheid.

Deze kaart is ook een boodschap dat het verstandig is om eens goed naar jezelf te kijken. Wanneer je, uit angst, een deel van jezelf gehecht laat zijn aan het energieveld van een ander (of je hier nu wel of geen toestemming voor kreeg), helpt dit je niet om verder te groeien. Nu is het tijd om je bewust te zijn van je kracht, en niet langer te proberen om de Verboden Stad van het energieveld van een ander binnen te gaan, maar in plaats daarvan trachten door de Hemelpoorten te gaan en te genieten in het Paleis van Licht binnenin je eigen hart, geliefde.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline