KwanYin10

Keizerin van de parel

Je hebt een innerlijke gave van grote waarde, geboren uit strijd, tegenspoed en uitdaging. Vánuit jouw wijsheid weet je dat lijden kan leiden tot groeien, vooropgesteld dat we bereid zijn om een manier te vinden dat we er door worden geheeld. Door uitdagingen te zien als een manier om je spirituele kennis te vergroten, kun je je beter focussen op het groeiende licht, dan te worden gevangen in lijden.

 

Natuurlijke parels zijn zeldzame, glanzende edelstenen, die ontstaan in een levend organisme, de pareloester. Ze hebben een uniek scheppingsproces. Natuurlijke parels ontstaan wanneer een vreemde entiteit, zoals een zandkorrel of parasiet, in de pareloester komt. De oester reageert en maakt er laagjes van paarlemoer omheen en schept op die manier een warme schitterende schat in zich.

Net zoals de mooie en zeldzame natuurlijke parel, heb jij de wereld ook een unieke spirituele schoonheid te bieden. Jouw parel is een kostbaar geschenk, een uniek iets dat is ontstaan uit jouw ondervindingen en bewustzijn, en dat niet kan worden gekopieerd door iemand anders, want het is afkomstig uit jouw geest die niet te vergelijken is met die van een ander.

Alle strijd die je hebt ervaren, is een karmisch geschenk om je te helpen deze innerlijke bijzondere gave te doen groeien om de spirituele evolutie van de mensheid te ondersteunen. Als je dit eenmaal onderkent, ga je gemakkelijker met je worstelingen om, en dit helpt je te groeien en geen onnodige energie of extra aandacht aan het probleem te besteden, waardoor het in plaats daarvan groter zou kunnen worden!

Je hebt ontdekt dat je negatieve energie hebt aangetrokken van de mensen om je heen, of misschien voel je je zelfs uitgeput, soms zelfs in bezit genomen door negatieve gedachten of ervaringen, je hoeft je niet bevreesd te voelen. Je kunt je nu beter gaan voelen met Kwan Yin, wanneer je datgene wat je in je hebt, het mooie geschenk laat worden om het met anderen te delen. Net zoals de parel ontstaat door irritatie en reactie, zo helpen de omstandigheden in je leven, waarvan je denkt dat ze nergens toe dienen, je gave groeien. Het is tijd om te beseffen dat je geest groeit, schittert en zijn schoonheid met de wereld om je heen kan delen. Wanneer je dit eenmaal beseft, worden je worstelingen minder en ga je nog meer stralen.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.