ja8

Anderen gezichtspunt: 5 van Zwaarden

 

Je hebt misschien een drang om te bewijzen dat je gelijk hebt over iets aangaande of voor iemand – en dit kan een serieuze verspilling van je tijd en energie zijn. Als je gelijk hebt, heb je gelijk, en het maakt in het algemeen niet uit of mensen je geloven of niet. Zet uw energie in op productievere inspanningen.

Over het algemeen kan de 5 van Zwaarden  wijzen op machtsstrijd en conflicten. Kies je gevechten. Niet alles is het waard om voor te vechten. Overweeg uw prioriteiten en de dingen die u het belangrijkst vindt. Wees zo aangenaam voor anderen als je kunt opbrengen.

Je kunt je geluk opofferen omdat je moet laten zien / voelen dat je ‘gelijk’ hebt. Mensen hebben verstandig gevraagd: “Wil je ‘gelijk hebben’ of wil je gelukkig zijn?” Soms moet je, je ego loslaten en gewoon dingen accepteren, of je nu op zoek bent naar liefde of dat je een langdurige relatie hebt.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline