ja79

 

Mogelijke uitkomst: De zon

Deze kaart is een teken dat je je snel meer “vrij” zult voelen dan je in een tijdje hebt – misschien jaren. Omgekeerd is deze “vrijheid” echter veel minder duidelijk en moet u mogelijk harder werken om de “vrijheid” tot stand te brengen. Toch is dit een uitstekende en belangrijke tijd om verschillende dingen te ervaren, dingen die buiten je gebruikelijke routines vallen. De zon (omgekeerd) gaat over vitaliteit, vrijheid, vreugde en zelfexpressie.

Over het algemeen gaat het zeer waarschijnlijk goed met je. Het is vooral belangrijk voor u om een inspanning te leveren om letterlijk uw ‘zegeningen’ te tellen en erop te blijven gericht. Ongeacht wie u bent of wat er mis is in uw leven, u hebt ongetwijfeld dingen om dankbaar en dankbaar voor te zijn. Houd rekening met deze dingen en u zult meer zegeningen in uw leven brengen. Dit is een geweldige tijd om te socialiseren, om nieuwe mensen te ontmoeten en om op pad te gaan.

In een liefdeslezing kan deze kaart aangeven dat de ene of de andere partners (of zelfs beide) de relatie en / of de andere partij teveel als vanzelfsprekend beschouwen. Dit moet zo snel mogelijk worden gewijzigd als de relatie duurt. Tegelijkertijd hebben beide partijen misschien wat ’tijd alleen’ nodig.

Als je op zoek bent naar liefde en romantiek, is de indicatie hier dat de mogelijkheden er veelbelovend voor je uitzien, maar je zult een goede houding moeten hebben en een hoog zelfbeeld moeten hebben (of ontwikkelen). Je wilt niet zomaar een oude geliefde accepteren. Je verdient meer dan dat.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline