ja77

Hoop / Angsten: 10 of Pentacles

Dit is geen tijd om te gokken met je veiligheid en dingen die belangrijk voor je zijn; met andere woorden, neem geen domme risico’s. De 10 van Pentakels  zegt in het algemeen dat je veel hebt om gelukkig mee te zijn, maar je moet oppassen voor een gevoel van verveling, dat vaak ontstaat wanneer mensen daadwerkelijk in vrede zijn. Schud de dingen niet omwille van dat. Tel je zegeningen op alle niveaus.

De 10 van Pentakels  is een zeer positieve indicator met betrekking tot liefde. Als je echter merkt dat je je verveelt in een langdurige, toegewijde relatie, wees dan voorzichtig voordat je eruit komt; denk eerst lang en diep na. Het kan zijn dat je een nieuwe aanpak moet volgen, samen nieuwe dingen moet proberen en / of moet praten over hoe je je voelt.

Als je op zoek bent naar liefde en single bent, is dit een tijd om eropuit te gaan en mensen te ontmoeten; je zult waarschijnlijk merken dat er goede, vrolijke energie door je heen komt en dat mensen van nature tot je aangetrokken worden.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.