ja74

De resolutie: 9 van Pentakels

Uw financiële zorgen zijn voor een tijdje voorbij en dingen in het algemeen zullen beter gaan dan u voor mogelijk hield. Geniet van deze goede energie en deel je rijkdom en geluk met anderen.

De 9 van Pentakels wijst op geluk en succes. Dit is zowel op het alledaagse als op het innerlijke rijkdom. Je zult veel hebben om trots op en hoopvol over te zijn. Verwacht het beste om te gebeuren. U zult in staat zijn om diegenen te helpen die minder geluk hebben dan uzelf. Besteed niet alleen aandacht aan je materiële overvloed, maar ook aan je spiritualiteit.

Deze kaart is een uitstekend voorteken met betrekking tot liefde. Als u momenteel toegewijd bent, kunt u verwachten dat de relatie zal stijgen naar nieuwe hoogten van intimiteit en vreugde.

Als je niet gehecht bent en rond kijkt, vertelt deze kaart je dat iemand nieuw, die alles heeft wat nodig is om een betekenisvolle diepe liefde te zijn, heel snel jouw kant op kan komen. Glimlach. De wereld houdt van een minnaar.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline