ja68

Mogelijke uitkomst: 2 van Pentakels

De 2 van Pentakels kunnen aangeven dat je veel hebt dat je probeert te jongleren, en kan een signaal zijn dat je misschien een pauze nodig hebt; zelfs een korte pauze verdient de voorkeur boven voortdurende, niet aflatende stress.

Als je het gevoel hebt dat “het allemaal te veel is”, en dat je gewoon niet met alle dingen op je bord kunt omgaan, is het belangrijk om op die gevoelens te letten. Krijg hulp als je het nodig hebt, want we zijn allemaal in dit leven samen, of geef jezelf op zijn minst een klein beetje ademruimte. Je gaat terug naar vernieuwde dingen.

Als je momenteel een toegewijde relatie hebt, kunnen andere zorgen je aandacht afleiden van je geliefde. Zorg ervoor dat je partner weet hoeveel je om hem geeft en hoeveel je hem waardeert.

Als je op zoek bent naar liefde, zorg er dan voor dat je jezelf niet voor de gek houdt over hoe klaar je echt bent voor een diepe relatie in je leven. Als je constant al je tijd vult met werk of met afleiding, is er misschien geen ruimte in je leven voor een partner. Evalueren.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline