17 oktober 2021

ja61

DeFundatie: Aas van Zwaarden

De aas van zwaarden kan een nieuw begin van iets in je leven aangeven, mogelijk op verschillende fronten. Soms kan dit nieuwe begin worden gestart door een soort scheiding – van een relatie of van een werksituatie. Weet dat zo angstwekkend als een nieuw begin soms kan zijn, dat daaronder alles goede, nuttige energie is, die je brengt waar je heen wilt.

Wees niet bang om een sprong te maken als dit in uw belang is. Kortom, moed is geboden. Zoals het oude gezegde zegt: “voel de angst en doe het toch”. Je hebt al een goed idee van wat er moet gebeuren. Het moeilijkste is om het te doen. Start vandaag.

Je bent klaar om iets nieuws te beginnen, en als je momenteel een toegewijde relatie hebt, kan dit erop wijzen dat er iets aan deze relatie is dat je wilt stoppen. Aarzel niet om je mening te geven. Als iets in de relatie schadelijk of slecht voor u is en u uw partner verliest omdat u dat zegt – u bent niet echt verloren-, wordt u geleid naar een relatie die beter voor u is. Vertel de waarheid.

Delen: