ja49

The Foundation: Page of Wands

Dit kan wijzen op een jongere persoon in je leven. De Page of Wands impliceert een niveau van verwarring en besluiteloosheid. Er kan een beroep op u worden gedaan om iemand te helpen iets belangrijks te beslissen.

Onwelkom nieuws kan binnenkort verschijnen. Dit zou niet iets verschrikkelijks moeten zijn, maar iets dat je liever niet zou hebben meegemaakt. Vaker duidt het op een behoefte aan focus en daadkracht. De focus kan liggen op het beter leren kennen van elkaar, het verhandelen van verhalen, enz., In plaats van op een onmiddellijke, serieuze inzet. Het is goed om niet te pushen als je momenteel iemand ziet, maar nog niet bent toegewijd – de tijd is misschien nog niet goed.

Als je liefde zoekt, kan iemand je waarschuwen voor een nieuwe interesse; beslis zelf. Roddels en waarschuwingen zijn niet altijd waar – maar moeten ook niet volledig worden genegeerd.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline