ja46

Heart of the Matter: Death

Dit is absoluut een tijd van diepe transformatie, die waarschijnlijk zowel innerlijk als uiterlijk in je leven zal zijn. Situaties, dingen en mensen waar u op heeft gerekend of waaraan u gewend bent geraakt, zijn mogelijk niet meer op dezelfde manier beschikbaar als voorheen.

Hoe meer je accepteert gedurende deze tijd van verandering te zijn, en hoe minder je probeert te “beheersen” hoe beter en comfortabeler deze tijd voor jou zal zijn. Vaak moet je een soort zelfbeperkende overtuiging of houding loslaten. Soms kunnen we gewoon niet zien hoe onze houding ons pijn doet, en wanneer dat waar is, kan deze periode een wake-up call zijn. De energie van deze tijd is niet alleen verandering of vernietiging; het is verandering of vernietiging gevolgd door vernieuwing. Hoewel de ene deur gesloten is, gaat er een andere open. Heb je de moed om erdoorheen te stappen?

Als je je vastklampt aan een relatie waarin je diep ongelukkig bent omdat je het vertrouwde niet wilt loslaten, of omdat je een hekel hebt aan alleen zijn, doe je jezelf of je partner geen plezier. Heb een openhartige en eerlijke discussie over het probleem of de problemen die je hebt met de relatie, en als zij geen verandering kunnen of willen of niet kunnen of willen, dan is het misschien tijd om het los te laten. Als je dapper kunt zijn en de kans wilt nemen om de veiligheid van deze relatie te verlaten, kun je er een vinden die veel beter werkt. Maar eerst moet je het probleem onder ogen zien en proberen het op te lossen. Niet alle relaties kunnen worden opgelost. Sla niet te lang met je hoofd tegen een muur. Je weet wanneer het “lang genoeg” is.

Als je single bent en nu op zoek bent naar liefde, moet er misschien een transformatie zijn in hoe je jezelf ziet. Misschien heb je meer zelfvertrouwen nodig om liefde naar je toe te laten komen. Denk er eens over na.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline