ja43

De resolutie: Knight of Wands

Hoewel het soms op een soort van tegenslag of vertraging kan wijzen, is dit nog steeds een zeer positieve en vrolijke kaart. Het kan soms duiden op een persoon in je leven, meestal een relatief vrolijke, goedhartige, energieke man. Hij is in het algemeen betrouwbaar.

Mogelijk ontvangt u een bericht dat luidt als: “Er komt een vertraging, u moet wachten.” Probeer dan geduldig te wachten.

De Ridder van Wands kan wijzen op stress en kleine argumenten in een bestaande relatie. Probeer uit te zoeken wat er echt gebeurt. Een argument over de broodrooster gaat meestal niet echt over het broodrooster!

Als je op zoek bent naar liefde, is het mogelijk dat je denkt dat je “degene” hebt gevonden en dat er misschien een permanente verbintenis tot stand komt. Zorg ervoor dat het mogelijk is dat u weet waar u aan begint voordat u ‘zich vast legt’. Je zou dingen kunnen overhaasten.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline