ja39

Hulp en hindernissen: 3 van bekers

Dit wordt vaak beschouwd als een kaart van ‘reünies’. Maar dit is niet altijd een romantische reünie, helaas … het is reünie in de breedste zin van het woord, teruglopend naar (of doelbewust ontmoeting met) iemand of iets waar je al een tijdje weg van bent. Het wordt algemeen beschouwd als een gelukkige reünie, een vrolijke kaart.

U kunt zich verheugen op ten minste één prettige hereniging met iemand of iets waar u al een tijdje uit bent. Het kan ook een feest betekenen – uw eigen feest of iemand om wie u geeft – zoals het feest rond een nieuwe baby, bruiloft of andere gelukkige gelegenheid.

Hoewel de 3 van bekers  een reünie met een verloren liefde kunnen aangeven; het geeft dat niet altijd aan. U moet de rest van de lezing in context bekijken, om te beslissen of die interpretatie past. Als je single bent, is de meest waarschijnlijke interpretatie dat je binnenkort een waarschijnlijke liefde zult ontmoeten – iemand die echt “past bij de rekening” van de persoon die je zoekt, en dat deze persoon een nieuwe liefde zal zijn, niet iemand die je hebt gekend in een relatie. Goede tijden staan voor de deur.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline