ja36

Uw gezichtspunt: Ridder van bekers

De ridder van bekers komt vaak met berichten. Het is waarschijnlijk goed nieuws dat u graag zult ontvangen. Over het algemeen gaat het goed. Je voelt je waarschijnlijk opgeladen, klaar voor actie.

Deze kaart betekent vaak dat goed nieuws (met name op het gebied van zaken van het hart) waarschijnlijk snel je kant op komt. Dit is een zeer positieve kaart om te krijgen als je naar liefde vraagt. Als u single bent, geeft deze kaart vaak aan dat iemand op het punt staat u “van uw voeten te vegen.”

Als u een relatie hebt, kan de Ridder van Cups definitieve verplichtingen / huwelijk aangeven. In de context van liefde betekent deze kaart tenminste positieve berichten, dingen die je graag zou willen horen. Sta open voor het verkennen van je gevoelens.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline