ja30

Mogelijke uitkomst: oordeel

Dit is vaak een kaart om snel conclusies te trekken, maar ook over keuzes en beslissingen die te snel worden genomen. Als je gevoelig bent voor dergelijke dingen, is dit een duidelijk signaal om te vertragen en dingen meer aandacht te geven (en mensen “meer kansen” te geven). Dit kan een echte tijd van spiritueel ontwaken zijn. Deze kaart betekent niet dat je iemand of iets moet beoordelen. De beslissing is al genomen.

In het algemeen zegt Oordeel dat je zorgvuldig moet kijken naar hoe je beslissingen neemt en oordeelt. Als u de neiging heeft om “conclusies te trekken”, kunt en moet u dit veranderen. Als anderen dit soort beslissingen nemen over jou of over iemand waar je om geeft, is er echt heel weinig dat je kunt doen, behalve beseffen dat het hun probleem is, niet het jouwe. Soms blijken zelfs uitspraken die eerst volledig oneerlijk zijn, eigenlijk voor uw hoogste goed. Bepaal wat je kunt en negeer de rest.

Dit kan een ‘make-or-break’-periode zijn voor een bestaande relatie. Jij en de mensen om je heen zijn misschien aan het veranderen. Houd je niet vast aan de status quo.

Als je op zoek bent naar liefde, of je hebt iemand in het oog, kan er in de nabije toekomst een nieuwe relatie ontstaan. Toch moet je misschien stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat je niet te snel conclusies trekt (positief of negatief) over je nieuwe liefde en / of vice versa. Langzaam en gestaag wint de race.

 

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.