ja27

Jouw gezichtspunt: De tovenaar/ Magiër

Deze kaart gaat over het beter en beter benutten van je kracht. Spiritueel, emotioneel en anderszins. De tovenaar betekent vaak een nieuw begin en grote verwachtingen. Dit is een zeer krachtig, positief voorteken. Je hebt de macht om een verschil te maken, in je leven en in de grotere wereld, als je gewoon een start maakt om te proberen.

Je merkt misschien veel synchroniciteiten op, die wijzen op diepe, spirituele gebeurtenissen die plaatsvinden, ongeacht het belang van hun oppervlakkige verschijningen. Je zou moeten ontdekken dat je de kennis, kracht en inspiratie hebt die nodig is om je uitdagingen aan te gaan. Over het algemeen is dit een zeer positieve tijd voor u.

Als je op zoek bent naar een nieuwe romance, is dit een tijd waarin je waarschijnlijk iemand nieuw zult ontmoeten. Als je een langdurige relatie hebt, lijkt de relatie hoogstwaarschijnlijk te stijgen naar nieuwe, diepere niveaus van betrokkenheid en plezier. Dit is een uitstekende tijd om eropuit te gaan en mensen te ontmoeten.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline