ja20

De resolutie: 8 of Wands

Veel dingen kunnen voor jou in de lucht hangen. Je kunt gefrustreerd zijn, het wachten beu. Deze kaart is een indicator om nog een tijdje geduld te hebben. Je hebt misschien al alles gedaan wat je kunt doen, en beslissingen moeten nu door andere mensen worden genomen.

Niets lijkt vooruit te gaan. Probeer dingen niet te forceren, want dat kan een averechts effect op je hebben. Het enige dat u kunt doen, is uw best doen en zien waar het landt. Je hebt je best gedaan. Nu wachten.

Je voelt je klaar voor een verbintenis die niet lijkt te komen. Je moet niet iemand pushen voordat ze klaar zijn. Je kunt niet krijgen dat je behoeften met geweld worden vervuld. Leid jezelf indien nodig af, en je geliefde kan terug zijn voordat je het weet en je dan de liefde aanbiedt, waarop je had gehoopt, op een presenteerblaadje.

 

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline