ITjing62

62

Wacht tot de lucht is geklaard en neem geen risico

62. het Overwicht van Kleine

Als je tevreden kunt zijn met kleine dingen, zul je zeker succes boeken, zegt icoon 62. Probeer aan te voelen wat je op een bepaald moment moet doen om je doel te bereiken, en doe dat dan ook.

Misschi n moet je anderen om een dienst vragen. Misschien krijg je het niet helemaal alleen voor elkaar. Vraag dat dan gewoon, heel vriendelijk, maar zeker niet kruiperig. Bewaar in alle omstandigheden je zelfrespect, en ga je vooral niet verlagen om van iemand iets gedaan te krijgen.

Ga ook niet met mensen uit een totaal ander milieu in discussie, want ruzie brengt je geen stap vooruit. Blijf bij jezelf zonder je uit je tent te laten lokken.

Financieel ben je niet in de positie om veel geld uit te geven. En ook in liefdesaangelegenheden sta je niet sterk.

Probeer de dingen te behouden die je voorlopig hebt, en reik niet te ver of te hoog, want de desillusie zou zwaar kunnen zijn.

Dit is geen moment om veranderingen in je leven aan te brengen.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline