ITjing59

59

Offer een huidig doel op voor toekomstig voordeel

59. de Oplossing of: de Verspreiding

Misschien heb je het gevoel dat je de laatste tijd van je vrienden of je partner verwijderd raakte. Dat heeft te maken met het feit dat ieder op zijn of haar eigen eilandje zat, en dat je nauwelijks nog iets samen ondernam.

De oplossing kan zijn: meer samen doen. Samen bouwen aan iets. Samen een korte vakantie nemen. Samen een avondje uit. Of samen sparen voor iets leuks.

Zo’n gezamenlijk doel zal ervoor zorgen dat je weer op dezelfde golflengte raakt.

Dit icoon geeft een heel positief antwoord op alle vragen die te maken hebben met verandering, verhuizing en reizen. Alle soorten ‘beweging’ boeken nu succes. Financieel kun je een kleine winst verwachten, maar echt grote voordelen zitten er nog niet in.

Algemeen genomen zegt dit bexagram dat je je meestal wel kunt bereiken, als je het maar duidelijk voor ogen houdt, en niet elke dag iets anders wilt.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline