ITjing55

55

Laat het verleden los en leef nu

55. de Volheid of: de Overvloed

Een icoon als dit kan alleen maar positief worden geinterpreteerd. Er is sprake van overvloed, van prachtige resultaten op elk gebied, van creativiteit en eindeloze mogelijkheden. Je carriere zit wellicht in de lift, en een studie geeft unieke resultaten. Op financieel gebied spreekt dit icoon van hoge winsten. Maar veel meer nog blink je uit op een ander terrein dat niet meteen zo materie-gebonden is. Je kunt je gaven nu maken tot een talent, en je staat volop in de schijnwerpers. Toch moet je opletten dat al die aandacht je niet negatief beinvloedt. Word nu niet lui en zelfvoldaan, en blijf de no dige inspanningen leveren.

Ga het geld niet over de balk gooien, of de liefde van je partner als vanzelfsprekend zien. Blijf dankbaar voor al die cadeautjes die momenteel in je schoot geworpen worden. Alleen op die manier kun je deze tijd zo lang mogelijk laten duren.

Er kunnen rond deze periode een heleboel prettige berichtjes je toe komen, waarbij je van de ene verbazing in de andere valt.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline