ITjing53

53

Verlaag uw verwachtingen en u zult slagen

53. de Ontwikkeling of: Geleidelijke Vooruitgang

Dit is een positief antwoord op je vraag, als je bereid bent een beetje geduld te oefenen.

Langzaam maar zeker zul je de liefste van je dromen kunnen veroveren. En even langzaam zul je dat leuke autootje waar je al zo lang naar verlangt, bij elkaar kunnen sparen.

Waar je vraag ook over ging, het antwoord is in wezen altijd hetzelfde: je zult je doel bereiken, als je het niet te impulsief aanpakt.

Je moet bijvoorbeeld ook niet naar een baan solliciteren of een studie aanvatten,voor je het oprechte gevoel hebt dat je er helemaal klaar voor bent.

Heb je problemen op juridisch vlak? Wacht je het verloop van een proces af?. Dan zal dat in sterke mate afhangen van je eigen houding. Probeer je het onderste uit de kan te halen, dan kun je het vergeten. Ben je bereid tot een compromis, dan zul je tevreden zijn met het resultaat.

Wie drastische veranderingen wil doorvoeren, kan dat zonder bezwaar. Maar je moet echt de stap willen zetten, zonder dat iemand je gepusht heeft.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline